İlk minecraft oynadığınızda ne yapmıştınız?

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtım survival'ı başladım ağaca tek tek vurmaya. Baktım olmuyo sinirlendim etrafa vurmaya başladım. Elime çiçek geldi sarı olandan. Gittim onla vurdum. Baktım yine olmuyor sinirlendim kapattım creative açtım :D Sonra junglede doğmuştum ağaç ev yaptım. Sonra birden zombi çıktı yukardan ışıklandırmama rağmen. Bi tırstım. Öldürdüm gitti. Sonra creativeden sıkılınca Fare Düşmanının Minecraft rehberini seyredip "artık başlıyım survivala" dedim. Tabi 1 sene önceydi bunlar şimdi premiumum :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uçan dağ vardı onun üstüne ev yapmıştım hep moblar evin içine spawnlaniyordu :/

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Creativede açmıştım oyunu.oyun.1.2.5'ti jungle felan vardı.jungledaki derin bir yere mossy stonedan 2x6lık bir yer yapmıştım.eşyaların nasıl çalıştığını anlamaya çalışıyordum.tabi 1.5 sene felan önceydi :D

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende ilk oydagimda raylarlA tren yolu yapmistim ama redstone kfelan bilmedigim için oldugum yerden gidemiyodum;D

altuğ 123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben ilk oynadığımda cölde köylülerin yanındayım cok gecmeden singleyi multiye cevirmeye başladım sw kurup arkadaşlarımla oynakmak istiyordum ama bitürlü beceremimiyordum ranark moderatörümüz sağ olsun cok yardımcı oldu arkı survivalı bıraktık kapışıyoruz :D

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creativede Başlamışdım Sabahları Ev Yapıyordum Geceleri Yatagi Bilmedigimden Sıkıntıdan Kapatıp Başka Dünya Açıyordum :D

gunla16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben mcye başlamadan önce herşeyi biliyordum youtubeden video izleye izleye :D

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben BFC yi İzliyodum Modlu Survival Serisini Bende 13 mod Yükleyip Survival Oynayım Dedim Onun Gibi Ev Köpek Madene Gitmeye Korkardım Şimdi 10 Odun Toplayıp Direk Aşağıya Doğru Kazıyorum :D Sonra Redstoneyi Gördüm Envanterde Ne İşe Yaradığını Bilmiyordum (CREATİVE) koymaya başladım lever buton falan renklendiriyodu çizgiyi bende redstoneyi araştırdım temel mantığını sonra redstonla devreler kurmaya başladım sonra creative oynamaya başladım survivalden çok sonra command bulokları buldum sonra texture packları öğrendim sonra da maplar oynayıp maplar yaptım :D yapıyorum da :D

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben creative'de başladım yanlışlıkla uçmayı keşfedip bir mağranın içine düştüm,sonra mağraya köylü yumurtaları koymaya başladım,zombiler sağolsun oraya 15-20 tane meşale koymuşumdur :D

Mahoni

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk Oynadığımda Creative de Kendime Bir Ev Yaptım Ama Yanlışlıkla Kızıl Taş Meşaleiyle Aydınlatmaya Çalıştım :D
Creeperler Felan Çıktı Patlaya Patlaya Evi Bitirdiler :D

esar31

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk oynadığımda ağaç kesmeye başlamıştım gece olmuş ve zombiler beni kovaladı sonra creeper sayesinde öldüm .s