İlk minecraft oynadığınızda ne yapmıştınız?

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Survival Olarak 1.1 De Başladım Zombi Sesi Çok S***yodu Kulağımı Bende Peacefula Alıp Bi Ev Yaptımm Ust Katın Tabanı Camdı Aşşada Ne Var Görüyodfum :D

123456789_minecraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben ilk minecraft oynayışımda creative açmıştım ve 1.2.5 ti.18 katlı,4x5 lik falandı.Tuğlandandı ev kocaman bir dağın üstündeydi.Yanına köy yaptım köylü falan koydum.Sonra evi terk ettim.İlk survival oynayışımda ise anca koyun öldürüyordum.hiçbir yeri kıramıyordum.Sonra yünlerden 1x1 lik ev yaptım.(Oysaki zombiler kapalıydı)Korkudan tabi ev yaptım.Bu arada lavın yanına yapmıştım hiç farketmemiştim.Sonra sabah olunca dışarı çıktım bişeyler öğrenmeye ağaç kırmayı öğrendim.Kırdım 2 3 tane eve geldim ev lavın yanında olduğu için yanmıştı. :D Bende bir dağa yer altına ev yaptım 2 katlı. :D Onda yaşadım.Sonra baya büyük bir ev yaptım.Sonra hile kullandım tabi oyunun eğlenceli olacağını düşünüyordum ama hiç öyle olmadı.Gerçekten çok üzücü bir hikaye dinlediğiniz veya okuduğunuz için çok teşekkür ederim...[DOUBLEPOST=1376913285,1376913243][/DOUBLEPOST]Ben ilk minecraft oynayışımda creative açmıştım ve 1.2.5 ti.18 katlı,4x5 lik falandı.Tuğlandandı ev kocaman bir dağın üstündeydi.Yanına köy yaptım köylü falan koydum.Sonra evi terk ettim.İlk survival oynayışımda ise anca koyun öldürüyordum.hiçbir yeri kıramıyordum.Sonra yünlerden 1x1 lik ev yaptım.(Oysaki zombiler kapalıydı)Korkudan tabi ev yaptım.Bu arada lavın yanına yapmıştım hiç farketmemiştim.Sonra sabah olunca dışarı çıktım bişeyler öğrenmeye ağaç kırmayı öğrendim.Kırdım 2 3 tane eve geldim ev lavın yanında olduğu için yanmıştı. :D Bende bir dağa yer altına ev yaptım 2 katlı. :D Onda yaşadım.Sonra baya büyük bir ev yaptım.Sonra hile kullandım tabi oyunun eğlenceli olacağını düşünüyordum ama hiç öyle olmadı.Gerçekten çok üzücü bir hikaye dinlediğiniz veya okuduğunuz için çok teşekkür ederim...

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iki Kez Tıklayınca Çift Mi Çıkıyo Bekle Denicem.[DOUBLEPOST=1376914110,1376914043][/DOUBLEPOST]Bikez Tıkladıktan Sonra Yukarı Köşede Bişi Çıkıyo Sonra Tıklayamıyosun Sayfa Yuklenmeye Başlıyor.

efesenoz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
(Beta 1.7.3) Elimle taş kazmaya çalıştım sonrada bu oyun bozuk diye arkadaşımı aradım.

Aribza

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Bi ev yapmıştım kocaman 20x20 falan mal gibi 1 saatimi almıştı çatısı yoktu heryeri creeper yaptım Sonra Lav Aldım Creeperlar Patlamaya Başladı :/ 1.2.5:kar:

DarkesTime

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler uzun olabilir söyliyim :D

Ben youtubede gezinirken (oyun arıyodum) bi baktım minecraft rehberi yazıyo.Dedim nasıl bi oyun bi baktım güzelmiş dedim ve indirdim.Odunlarımı kestim,o zaman sürüm 1.2.5 ti.İlk günümde yağmur yağıyodu şansıma :D .5x5 ev yaptım.O zaman daha çok fazla bilmiyodum torch felan nasıl yapılır diye.Gittim craftingde uğraştım neler yapabilirim diye.Bi baktım kapı yaptım direk kapıyı koydum evin üstünde 1 delik açtım eve ışık girsin diye :D .Yatakta yapamadım fırında yapamadım bi baktım sandık yaptım sandığımıda koydum sonra dedimki ''bu oyun sıktı''bıraktım ve herobrine meselesi çıktı beni oyuna bağladı ve artık bağımlısı oldum herşeyi yapabiliyorum ve premiumum :D .

Okuduğunuz için sağolun :D :)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler uzun olabilir söyliyim :sırıtmak:

Ben youtubede gezinirken (oyun arıyodum) bi baktım minecraft rehberi yazıyo.Dedim nasıl bi oyun bi baktım güzelmiş dedim ve indirdim.Odunlarımı kestim,o zaman sürüm 1.2.5 ti.İlk günümde yağmur yağıyodu şansıma :sırıtmak: .5x5 ev yaptım.O zaman daha çok fazla bilmiyodum torch felan nasıl yapılır diye.Gittim craftingde uğraştım neler yapabilirim diye.Bi baktım kapı yaptım direk kapıyı koydum evin üstünde 1 delik açtım eve ışık girsin diye :sırıtmak: .Yatakta yapamadım fırında yapamadım bi baktım sandık yaptım sandığımıda koydum sonra dedimki ''bu oyun sıktı''bıraktım ve herobrine meselesi çıktı beni oyuna bağladı ve artık bağımlısı oldum herşeyi yapabiliyorum ve premiumum :sırıtmak: .

Okuduğunuz için sağolun :sırıtmak: :)

banada pre alsana hayrına :D

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk başladığımda arkadaşım bana single player kurmuştu sandık wardı içini açtım balta odun tahta wardı etrafında meşale wardı gittim odun kestim 4x4 ev yaptım sonra üstünü kapatmadım karanlık oluyor diye yemek buldum ama pişiremedim çünkü ocak yapamadım evin kapısıda yoktu patlayan bişi geldi evi uçurdu bende çıktım :D ama artık o patlayan şeyi biliyom :D Creepermiş :ASDASDASDAS: artık öğrendim :D