İlk Zamanlarda başınıza gelen korkunç olaylar.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni olduğpumuzm için minecraftta anlam veremdiğimiz şeylerin olduğğu zamanlar vardır bolca sanırım. Birtanesini ben anlatarak başlıyalım sizlerinkinide dinliylim :)

Çölde Deniz kıyısına zombilerin ve creeperların geçemiyceğini düşünerek 2 blokluk bir duvar örmüştüm etrafıma. içinde chest filan. internetten bakıp bakıp birşeyler yapiyorum. Tam dalmışım böyle oyuna birşeyler çözmeye filan uğraşıyorum. tepeden kafama örümcek düştü. ğsğğseğseğseğs diye bir ses çıkardı. ben nasıl yaptıysam maus yerde klavye ayaklarıma düşmüş.5-6 saniye şok...tepkim: Oneydi lan :D .

başka bir adit:
Evimin duvarlarını çitten yapmıştım ._. Evden uzaklaştım. akşam oldu eve gelirken baya savaştım vurdum kırdım döktüm tam oh eve geldim derken kapıyı açtım içeri girerkennnnn. kapıyı kattım yatıyım dedim. baktım tünelimden zombi geliyor. o anki ruh halim ile çığlık atışım vardı :D

evet arkadaşlar sizinkileride dinlemek isterim

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İlk sörvayvılımdı çok güzel günlerdi o zamana kadar sörvayvıl atmaya korkmuştum(Pixel pixel oyundan nasıl korkuyorsam)
Jungle vardı yanımda kestim ağaç toprak kazıp içine ev yptm sonra gece oldu öyle bir korku yok :D
Dışarı bakamadım güneş çıkıyor gibiydi tam çıkıyodum yanan bi zombi tepeden önüme düştü o an ki korkuyla hemen kapadım

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Akşam olmuştu odun kesmeyi bilmiyodum[cahalet mutluluktur] koştum koştum yanima yeşil bişi yaklaşmişti [creeper :D] tss lamaya başladi bende kaçtim sonra ok mok yemeğe başladim sonra belki yrdm eder diye enderman gözüne baktim o bana vurdu ben kaçayim derken lava düştüm sonrada open youtube.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok aşırı fazla bir düzeyde kapalı alan korkum olduğundan oyunada yansırdı mağraların hepsi katliyam olurdu benim için :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Singleplayer'da ev yapıp geceyi atlatmaya çalışıyordum. Acıktığımı fark ettim ama evden dışarı çıkamıyordum. Kapımın önünde creeperlar vardı. Sabahı bekledim ve evimin arka tarafına bir tünel kazarak kapımı kullanmadan çıktım. Sonuç: Creeper sandığım şeyler kaktüslermiş. B)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
açlıktan zar zor öldürdüğüm örümceğin gözünü yiyip ölmüştüm (saf gibi zor modda oynamıştım ilk svrl)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk oynadığımdakiler sıktı yeni olan bir şeyi anlatacağım.
hypixelde mega walls oynuyordum takımımdaki herkes ölmüş arkamdan 16 kişi kovalıyorlardı. 2,5 kalp can kalmıştı bir ok yesem ölecem diyordum kollarım ellerim çok gergindi. Sonra o ok geldi ok çarptığı anda koltukta zıpladım ama ölmedim yarım kalp can kaldı.

MevsimLix

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk indirdiğim gün arkadaşım çabuk akşam olmadan ev yap yoksa başına kötü şeyler gelecek demişti , bende şuanki dünyamızda akşam olmadan ev yap olarak anladım :p ne olacak diye korkuyordum diğer oyuncular beni görüp dalga geçecek falan sanıyordum. Çok saçma düşünmüşüm ._.

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk oyunu girdim bir şeyler falan öğrendim sonra arkadaşım @Alkar barışçıl moddan çıkardı oyun modunu ve ilk gördüğüm creepera gözümü diktim ve dönüp @Alkar 'a bu oyunda her şey evcilleştiriliyor mu dedim? O da evet hemen hemen her şey evcilleştiriliyor oyunda dedi (Troll mode on) fakat Ona fazla yaklaşma patlıyor utangaçlıktan ölürsün falan dedi.Bende evimizin hemen yanına bir çukur kazdım creeperı çektim çukura düşünce de üstünü kapattım ara ara üstten bir blok açıp içeri yemek atıyordum evin alt katından bir blok açıp onunla bakışıyordum (Güya evcilleştriiyorum) Sonra bizim zavallı @Alkar madene inicem dedi ve bir patlama duydum bizim @Alkar geberdi xD sen tut benim creeperı hapsettiğim yeri bilmeden kır sen misin trolleyen ha? xD

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk oyunu girdim bir şeyler falan öğrendim sonra arkadaşım @Alkar barışçıl moddan çıkardı oyun modunu ve ilk gördüğüm creepera gözümü diktim ve dönüp @Alkar 'a bu oyunda her şey evcilleştiriliyor mu dedim? O da evet hemen hemen her şey evcilleştiriliyor oyunda dedi (Troll mode on) fakat Ona fazla yaklaşma patlıyor utangaçlıktan ölürsün falan dedi.Bende evimizin hemen yanına bir çukur kazdım creeperı çektim çukura düşünce de üstünü kapattım ara ara üstten bir blok açıp içeri yemek atıyordum evin alt katından bir blok açıp onunla bakışıyordum (Güya evcilleştriiyorum) Sonra bizim zavallı @Alkar madene inicem dedi ve bir patlama duydum bizim @Alkar geberdi xD sen tut benim creeperı hapsettiğim yeri bilmeden kır sen misin trolleyen ha? xD
Hayatım da ilk defa trollüğümü mahveden kişi*
Fakat sonrasında G - Mode 1 açıp evi moblarla doldurup bu içeri girdiğinde katman kayasıyla kapatıp evin altına yerleştirdiğim tntlerle evin için de ki moblarla patlatıp öcümü almıştım. B)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canavar çıkıcağını bilmeden bütün gün saçma sapan şeyler yaptım.
Saçma sapan şeyler = boş boş çiçek koparmak, domuzlara vurup vurup kovalamak

DarkHD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Oynayisimda Topraktan Ev Yapmiştim Ustu Acikti Yukardan Bir Orumcek (Spider) Atladi O anki Halimi Kimse Dusunemez Çiğliklan Bağirmiştim

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk başta ekran kartımın sürümü düşük oldugu için full internetten izledim sonra bu forumda sorunu çözdüm :) ardından herşeyi bildigim için pek korku yoktu neyse yer çekimi olmayınca tabii ilk dünyamın altını kazdım kardeşime bak uçan ev yaptım diodum neyse sonra hileleri öğrendim lav aldım evin altını lav yaptım 2 tane vim varda geceyfdi kaybolunca eski evdegeceliedim (yatak yoktu) sonra evegeldim baktım ev yanıyor Aman Tanrım Didim! :D sonra creeper geldi evi patlattı ben o korkuyla az kalsın (birden patladıgı için)bi bagırdım sonra 6-7 sn şok :D sonra lan evim gitti eşyalar lava düştü dedim o an patlayınca az kalsın bilgisayarın monitörünü düşürüyodum :D neyse sonra dünyayı sildim barışcıl modu öğrenince hayat çok güzel oldu .__. :ĞP

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creative den her türlü eşyayı alıp köy evine sığındım
zorlu moda geçtim evin içinden canavarları izliyodum sonra kendime güvenip dışarı çıktım karşıma zombi çıktı ben evin içinde çığlık attım