İlk Zamanlarda başınıza gelen korkunç olaylar.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
survivalda maden kazıyordum minecraft ambiyans sesi geldi çok korktum ondan sonra creeper gelmiş arkamda patladı sonra zombi de arkasından oyunu kapattım resmen[DOUBLEPOST=1422693982,1422693900][/DOUBLEPOST]
Kömürü 2 saat elimle kazmıştım sonrasında ise kömür gelmemişti. :'(
obsidyen elle 4 dakikada kırılıyorsa kömür daha az sürede kırılır

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
:sgül: + :kgül: leri craft edip onlarla taşı kırmaya çalışıyordum. Bir kaç tane kırmıştım ama gelmemişti.
Ağaçların kırılmayacağını sanıyordum.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
survivalda maden kazıyordum minecraft ambiyans sesi geldi çok korktum ondan sonra creeper gelmiş arkamda patladı sonra zombi de arkasından oyunu kapattım resmen[DOUBLEPOST=1422693982,1422693900][/DOUBLEPOST]
obsidyen elle 4 dakikada kırılıyorsa kömür daha az sürede kırılır
obsidyen elle 4 dakikada kırılıyorsa kömür daha az sürede kırılır vaay adam işi çözmüş bunu notch veya jeb bile bilmiyordu .__. :D

samil25

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu ilk indirdiğim günlerdi. Oyuna diğer insanların yaptığı gibi değil de direk survival'da başladım. Ormanda doğmuştum. Odun filan kestim. Sonra da gezmeye başladım. Gece oldu. Tabi hiç video filan izlemediğim için canavarların gece doğduğunu bilmiyordum. Düz bir alana gelmiştim. Aniden bir şey patladı. Sonra da 4 zombi geldi ve beni öldürdü. Patlayan şeyin çalı olduğunu düşünmüştüm öyle ki arkadaşıma da çalılardan uzak durmasını söylemiştim. O olaydan sonra bende bir gece korkusu başladı. Geceleri hiç dışarı çıkmıyor. Ağacın üstüne yaptığım evde kalıyordum. Ve çalılardan uzak duruyordum ... (evet destan gibi oldu alksdşlkash :D )

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk survivalımdı çoğunlukla bulunduğum yerden ayrılmazdım ve yaratıklardan korkardım yani öyle bir korkuydu ki madene bile inemezdim bir biraz geziyim hep aynı yerdeyim yav dedim ve gezmeye başladım bir çöl buldum hala geziyordum arkadaşla oynuyorduk (multiplayer değil yanımda oturmuş izliyordu) ve birden 3 blokluk su birkintisi gördüm yanına gittiğimde ise hayatımda hiç raslamadığım çok değişik ve beni korkudan öldürecek derecede değişik bir şeye rastlamıştım. Evet o bir ahtapottu o kadar korkmuştukki 3'e kadar sayıp ordan olabildiğince kaçmıştım tabi oyunda ahtapot olduğunu bilmiyordum bile ahtapotada benzetememiştim onu.
Buda böyle bir anımdır her hatırladığımda gülerim :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madene inmeye korkardım. İnerken sürekli garip sesler gelirdi. Bi gün cesaret ettim iniyodum (Oyuna pocket edition ile başladığımdan ambiant seslerini bilmiyordum ve madene inmek için altımı kazıyordum.) birden korkunç bi ses geldi ben de korktum ama devam ettim baya korkuyodum, altımı bi kazdım, şans ya, skeleton spawner'ı bulunan bir zindana düştüm. Taşların yeşillenmesinden bi gariplik olduğunu anlamıştım ama...

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Ben En Azından Minecraft Videoları İzlemiştim Kendime Odundan Ev Yaptım Ve Yaşadım Sonum Vahim Değil Yani

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk survival oynayışım da akşam canavarların falan geleceğini bilmediğimden etrafta boş boş dolaşıp tavuk öldürdüm sonra ondan çıkan tüyü bıçak sanıp ineklere daldım falan en sonunda akşam olunca birden sağdan soldan örümcekler fırladı önüme bende korkudan toprağı kazıp kendime canavardan kurtulma çukuru yaptım (ama üzerini kapamadım :D ) tam örümceklerden kurtuldum diye sevinirken çukura bir zombi düştü öldüm :D

TrollMiav

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk açtığım oyunu 1 hafta aralıksız oynadım.Hepsinin aynı seed olduğunu sandığım için yeni bi dünya açmamıştım :D. Çamurdan ev yapıp (içinde sadece benim sığabileceğim bi boşluk) cheat engineyle zamanı hızlandırıp sabah olmasını beklemiştim. Sonra too many itemsi keşfettim :D

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Çok Korkunç]
Oyunu ilk açtığımda bir seed gelmişti Kİ O Öyle bir seeddi ki :D:D Şelaleler felan vardı baya güzeldi sonra 46 gün boyunca sürekli o seedi aradım.
[Şu an yine aramaya başladım.-.]

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft.net ten oynamıştım ilk :D
O zamanlar tabi minecraft paragöz olmadığından siteden bile mc oynanabiliyordu.
3 gün boyunca Zombilerden kaçtım onlar kovaladı sürekli :D