Sunucunun rolle alakası yok çünkü. Sonuçta oyuncular birbirleriyle savaşıyor sadece. Amaç o olduğundan PvP kısmında.Birde konu neden pvp bölümünde? Normalde rpg bölümünde olması gerekmiyor mu?
Dalga geçmiştim...Teşekkürler. Sunucumuza bekleriz ^^
Aynen böyle sabırsızlıkla bekliyorsun.Yenile yapıyorsun o "CAN'T CONNECT TO SERVER"diyor.Sunucuyu açın artık, böyle giderse oyuncu kaybı yaşarsınız. Benden size söylemesi, 2 saattir bekliyorum.
Aynen öyle, ama sabahtan beri kapalı. Biraz ateş, toprak bükelim dedik kapalıydı.Avatar serverleri gerçekten ilgimi çekiyor. Sanırım şu an tek avatar sunucusu bu sunucu. Avatar seven kişiler bu sunucuyu bulduklarında geleceklerdir. Tek yapmanız gereken yeni yetenekler eklemek ve biraz daha reklam yapmak. Ayrıca yorumlardan anlaşılacağı gibi sunucu kapalıymış. Herkes açmanızı bekliyor.
Kurucuya spamliyorum fakat özel ders aldığı için şu anda evde değil geldiği gibi açacak^^ Bu arada yorumun için teşekkürlerAynen öyle, ama sabahtan beri kapalı. Biraz ateş, toprak bükelim dedik kapalıydı.
Fratmania' Alıntı:Konu tasarımı çok hoşuma gitti açıkcası, Avatar'ı hiç ilgimi çekmesede..
Sunucu başarılı olacak gibi..
Atomy' Alıntı:Avatar serverleri gerçekten ilgimi çekiyor. Sanırım şu an tek avatar sunucusu bu sunucu. Avatar seven kişiler bu sunucuyu bulduklarında geleceklerdir. Tek yapmanız gereken yeni yetenekler eklemek ve biraz daha reklam yapmak. Ayrıca yorumlardan anlaşılacağı gibi sunucu kapalıymış. Herkes açmanızı bekliyor.
Fratmania' Alıntı:Konu tasarımı çok hoşuma gitti açıkcası, Avatar'ı hiç ilgimi çekmesede..
Sunucu başarılı olacak gibi..
Atomy' Alıntı:Avatar serverleri gerçekten ilgimi çekiyor. Sanırım şu an tek avatar sunucusu bu sunucu. Avatar seven kişiler bu sunucuyu bulduklarında geleceklerdir. Tek yapmanız gereken yeni yetenekler eklemek ve biraz daha reklam yapmak. Ayrıca yorumlardan anlaşılacağı gibi sunucu kapalıymış. Herkes açmanızı bekliyor.
Aynı kabilede olanlar birbirini kesemezler.Ne beklediğini anlayamadım.FFA yerinde takım olan oyuncularınıza selamlar, çeki düzen verin şu sunucuya yeter artık! Gülüyorlar birde ahlaksızlıktır bu..