Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kaldığımız yerden devam edıyoruz.İptal olma işi iptal oldu :) ! Ayrıca Diğer serverdan farklı olarak yol kenarlarında satın alabileceğiniz arsalar olcak, bizde isterdik ormana claim atmanızı, dağ taşa ev yapmanızı ama görüntüyü bozmamak için belli yerlerden ev alınabilecek :) Ayrıca aldığınız eve uzaktan ışınlanabileceksiniz.Yalnız sethome gibi komut olmayacaktır yani istediğiniz yeri eviniz belleyemiyeceksiniz sadece aldığınız eve ışınlanabileceksiniz :) Onun yanı sıra Buildlerde biraz yol katettik :)
@Sonicexe
@ProfeniX
@Erenbulbul Ne demek senin isminide ekleriz "Eren Amca" diye :)

Edit: unutmadan aldığınız eve arkadaş ekleyebileceksiniz.Sadece 1 ev alınabilecek.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kaldığımız yerden devam edıyoruz.İptal olma işi iptal oldu :) ! Ayrıca Diğer serverdan farklı olarak yol kenarlarında satın alabileceğiniz arsalar olcak, bizde isterdik ormana claim atmanızı, dağ taşa ev yapmanızı ama görüntüyü bozmamak için belli yerlerden ev alınabilecek :) Ayrıca aldığınız eve uzaktan ışınlanabileceksiniz.Yalnız sethome gibi komut olmayacaktır yani istediğiniz yeri eviniz belleyemiyeceksiniz sadece aldığınız eve ışınlanabileceksiniz :) Onun yanı sıra Buildlerde biraz yol katettik :)
@Sonicexe
@ProfeniX

Edit: unutmadan aldığınız eve arkadaş ekleyebileceksiniz.Sadece 1 ev alınabilecek.
Beta şeysi olacaksa beta şeysine adayım.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beta şeysi olacaksa beta şeysine adayım.

Ben asla eksik kalmam. Zombi kesmeye devam :) Ben de aday olurum.

@Sonicexe
@ProfeniX

öyle olsa zaten ben yeri kazıp yeraltına ev yapardım. Evimize nasıl ışınlanacağız peki? evimize ad falan mı vereceğiz yoksa? :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben asla eksik kalmam. Zombi kesmeye devam :) Ben de aday olurum.

öyle olsa zaten ben yeri kazıp yeraltına ev yapardım. Evimize nasıl ışınlanacağız peki? evimize ad falan mı vereceğiz yoksa? :)

Ev satın alınmadan önce:
/ev Komutu işe yaramaz, hiçbir yere ısınlamaz

Ev satın aldıktan sonra:
/ev komutu ile satın aldığınız evin önüne ışınlanırsınız :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Haritada farklı yerlere madenler ekledik buralarda kazma ile maden kazabilirsiniz.Madenlerden şanslı taş düşmekte bu şanslı taşlardanda rastgele eşyalar..

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm Ağaçlar balta ile kesilebilir durumda..Belli süre sonra otomatik tekrar cıkıyorlar bu sayede görüntü kirliligi olusmuyor.