- En iyi cevaplar
- 0
En azından ihtimal var ._.nasıl bir şey olacak? merak ettim.
diyecek bir şeyim yok... rahmetli kemal sunal ne derdi: "olursun canım olursun"
tür? PvE oluşu mu değişecek yoksa?
En azından ihtimal var ._.nasıl bir şey olacak? merak ettim.
diyecek bir şeyim yok... rahmetli kemal sunal ne derdi: "olursun canım olursun"
tür? PvE oluşu mu değişecek yoksa?
ANNE YAĞĞĞ NEDEN?Hayır direk bu projeyi iptal edip farklı bir sunucu yapıcaz.
En azından ihtimal var ._.
Beta şeysi olacaksa beta şeysine adayım.![]()
Kaldığımız yerden devam edıyoruz.İptal olma işi iptal oldu! Ayrıca Diğer serverdan farklı olarak yol kenarlarında satın alabileceğiniz arsalar olcak, bizde isterdik ormana claim atmanızı, dağ taşa ev yapmanızı ama görüntüyü bozmamak için belli yerlerden ev alınabilecek
Ayrıca aldığınız eve uzaktan ışınlanabileceksiniz.Yalnız sethome gibi komut olmayacaktır yani istediğiniz yeri eviniz belleyemiyeceksiniz sadece aldığınız eve ışınlanabileceksiniz
Onun yanı sıra Buildlerde biraz yol katettik
@Sonicexe
@ProfeniX
@Erenbulbul Ne demek senin isminide ekleriz "Eren Amca" diye
Edit: unutmadan aldığınız eve arkadaş ekleyebileceksiniz.Sadece 1 ev alınabilecek.
bende adayımBeta şeysi olacaksa beta şeysine adayım.
Beta şeysi olacaksa beta şeysine adayım.
![]()
Kaldığımız yerden devam edıyoruz.İptal olma işi iptal oldu! Ayrıca Diğer serverdan farklı olarak yol kenarlarında satın alabileceğiniz arsalar olcak, bizde isterdik ormana claim atmanızı, dağ taşa ev yapmanızı ama görüntüyü bozmamak için belli yerlerden ev alınabilecek
Ayrıca aldığınız eve uzaktan ışınlanabileceksiniz.Yalnız sethome gibi komut olmayacaktır yani istediğiniz yeri eviniz belleyemiyeceksiniz sadece aldığınız eve ışınlanabileceksiniz
Onun yanı sıra Buildlerde biraz yol katettik
@Sonicexe
@ProfeniX
@Erenbulbul Ne demek senin isminide ekleriz "Eren Amca" diye
Edit: unutmadan aldığınız eve arkadaş ekleyebileceksiniz.Sadece 1 ev alınabilecek.
Ben asla eksik kalmam. Zombi kesmeye devamBen de aday olurum.
öyle olsa zaten ben yeri kazıp yeraltına ev yapardım. Evimize nasıl ışınlanacağız peki? evimize ad falan mı vereceğiz yoksa?![]()
Ev satın alınmadan önce:
/ev Komutu işe yaramaz, hiçbir yere ısınlamaz
Ev satın aldıktan sonra:
/ev komutu ile satın aldığınız evin önüne ışınlanırsınız![]()
şanslı taş olayını beğendim![]()
Haritada farklı yerlere madenler ekledik buralarda kazma ile maden kazabilirsiniz.Madenlerden şanslı taş düşmekte bu şanslı taşlardanda rastgele eşyalar..
Eski Sunucusundada Vardı Bu Sistem Ama Madenden Çıkmıyordu Tks İle Npcden Alıyordunşanslı taş olayını beğendim