İngilizin tekine "zaaaaaaa xd" dedirtmek :D

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam gençler,
Hypixelde skywars oynuyordum.İngilizin tekiyle party fln oluşturdum.İkide bir lol diyordu.Ben ona ingilizce olarak. zaaaa xd = lol in my language dedim.Ve artık lol yerine zaaaaa xd diyor :D
Buyrun resimler xd:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Zaaaaa'' nın ''Lol'' olduğunu söyleyip kendinizi rezil etmeyin dedin. Ben ise insanları bu kadar basit bir şekilde trollemekten bile kendimizi rezil edebiliyorsak bunun bile bir yetenek olduğunu söyledim.
Onu anladım zaten."Zaaa" demek bir şeyi ifade etmiyor.Gülmeyi de ifade etmiyor.Böyle bir şey yok demek istiyorum.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hypixelde Skywars Oynamaktan Sıkılmaya Başladım.
Ne zaman öldürülsem bir türke zaaaa , za xd , zazaza , azazazSAZAZAZAASAZASAZASAZ.
Yapmayın Etmeyin Bunu Bulan Kim Ya -_-

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben adama orda zaaa xd = lol olarak öğrettim.Zaaa demesi için.Ayrıca trollemek suçsa lütfen git buradan @Enfalx Adama başka nasıl açıklayabilirdim.O hep lol deyince zaa demek istedim lol=zaaa xd dedim.Onla beraber zaaa dedik.Bu kendimizi rezil etmekmi.Hayır değil.[DOUBLEPOST=1440664056,1440663758][/DOUBLEPOST]
Lol = Laughing out loud
Zaaaaa = ???????????

Pek ilgisi olduğunu sanmıyorum.
:D Ben köprü oluşturdum xd

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
"Zaaaa" "lol" falan demek değil.Kendinizi rezil etmeyin.
@Noneedthanks .
Alın size mini rehber:
"Lol" amerikanların güldüm demesinin kısaltması (o kadar popülerleşti ki bütün avrupa kullanıyor) ve bunu genelde büyükler söylemez bilgisayar ortamında çok komikti güldüm yerine çok komikti lol derler
"zaaaaa" ise türklerin bir şey tutarsa ve komikse zaaaaa demesi kod adı:V.E.L.E.D'lere bakmayın siz en küçük şeyde zaaa diyorlar.Komik bir şey olduğunda bizde lol diyoruz veya "adskfjsadfojkngifjoıf" diyoruz bu da absürt komik bir şey olduğunda mesela
A:"Galiba ben bir koltuk oldum"
B:"adesjkfdsfojıasdfjıasgıkiapıjifggf"