İngilizin tekine "zaaaaaaa xd" dedirtmek :D

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaa,Zaa Demek,İnsanın Rage Yaptığı Halde İçinde Tuttuğu Hissi Serbest Bırakması İçin Zaa Kelimesi ile Onu İyice Sinirlendirip,Bilgisayarı Sebepsiz Yere Parçalamasına Yol Açmak İçin Söylenen Bir kelimedir.

-MeapBoy

Edit:Cs ilk çıktığında oyun içinde bıçak kavgasına karışıp 7 ay sonra bıçakla kendini öldüren çocuğu bıçaklamak gibi rage yapacaksanız oynamayın :D

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Zaa,Zaa Demek,İnsanın Rage Yaptığı Halde İçinde Tuttuğu Hissi Serbest Bırakması İçin Zaa Kelimesi ile Onu İyice Sinirlendirip,Bilgisayarı Sebepsiz Yere Parçalamasına Yol Açmak İçin Söylenen Bir kelimedir.

-MeapBoy

Edit:Cs ilk çıktığında oyun içinde bıçak kavgasına karışıp 7 ay sonra bıçakla kendini öldüren çocuğu bıçaklamak gibi rage yapacaksanız oynamayın :D
Anladım hacam
edit:Edit'ini anlamadım şimdi çocuk cs'de bıçak kavgasına karışıp kaybediyor üzerinden 7 ay geçince kendini bıçaklıyor ve biz rage yapıp ölü çocuğu bıçaklıyoruz???? what thee?

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anladım hacam
edit:Edit'ini anlamadım şimdi çocuk cs'de bıçak kavgasına karışıp kaybediyor üzerinden 7 ay geçince kendini bıçaklıyor ve biz rage yapıp ölü çocuğu bıçaklıyoruz???? what thee?
Bitane hikayeyi anlatıyor.ADamın teki cs de bıçakla sürekli birine ölyür.En sonunda adam dayananamayıp adresini buluyor ve adamı pıçaklayıp öldürüyor
-LegendWH

MehmetEG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam gençler,
Hypixelde skywars oynuyordum.İngilizin tekiyle party fln oluşturdum.İkide bir lol diyordu.Ben ona ingilizce olarak. zaaaa xd = lol in my language dedim.Ve artık lol yerine zaaaaa xd diyor :D
Buyrun resimler xd:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
işsizlik dalìnda oskar kazancan ama bence iyi yapmissin:D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İyi güzelde ingiliz olduğunu nereden biliyorsun belki amerikandır yada ugandalıdır :(
Her ingilizce konuşan ingiliz olmuyor :(

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İyi güzelde ingiliz olduğunu nereden biliyorsun belki amerikandır yada ugandalıdır :(
Her ingilizce konuşan ingiliz olmuyor :(
Canım benim sordum ingilizce olarak.(pre serverdeki tanıştığım herkeze soruyorum.Bazen adamla ingilizce konuşyoruz.Nerelisin diye soruyom (ingilizce olarak ._.) Türk çıkıyor A:WD:AWD:AW:E

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alın size mini rehber:
"Lol" amerikanların güldüm demesinin kısaltması (o kadar popülerleşti ki bütün avrupa kullanıyor) ve bunu genelde büyükler söylemez bilgisayar ortamında çok komikti güldüm yerine çok komikti lol derler
"zaaaaa" ise türklerin bir şey tutarsa ve komikse zaaaaa demesi kod adı:V.E.L.E.D'lere bakmayın siz en küçük şeyde zaaa diyorlar.Komik bir şey olduğunda bizde lol diyoruz veya "adskfjsadfojkngifjoıf" diyoruz bu da absürt komik bir şey olduğunda mesela
A:"Galiba ben bir koltuk oldum"
B:"adesjkfdsfojıasdfjıasgıkiapıjifggf"
Ben sen "lol"cü olduğun için seni etiketlemiştim :D(espri).Şimdi gülebilirsiniz.