Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi aylık 1 tl hiçbir şey diyosunda o 1tllerin hiç gitmediğini düşünürsen yeni bişeyler alırsın. paybyme kartta hiç öyle bir şey yok ordan düşün bide.ayrıca her geçen gün yeni bi oyun ekleniyo heryerde geçmeye başladı sayılır.

Doğru söylüyorsun da bazı yerlerde Denizbank ATM'si yok fakat heryerde illaki ya bir Migros, tansaş ve ya bir PTT elbet vardır. Ve aylık 1 TL ile ne alabilirsin ki ? 1 yıl biriktirsen 12 TL eder :) Tabii ki para paradır fakat ininal'ın avantajları yanında 1 TL fazla gelmiyor bana.

minene

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Doğru söylüyorsun da bazı yerlerde Denizbank ATM'si yok fakat heryerde illaki ya bir Migros, tansaş ve ya bir PTT elbet vardır. Ve aylık 1 TL ile ne alabilirsin ki ? 1 yıl biriktirsen 12 TL eder :) Tabii ki para paradır fakat ininal'ın avantajları yanında 1 TL fazla gelmiyor bana.

internet bankacılığını kullanarak yükleyebilirsin ki türkiyede nerede denizbank atmsi yok merak ettim :D niye paran boş yere kesilsin dostum ayrıca. ama ininalın avantajlarıyla kıyaslarsak yakın zamanda paybyme her türlü sollucak gibi.neyse önemli olan minecrafta etkisi olsun :D

emreerce

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bugün İninal aldım migros dan çok kullanışlı bir kart yani son 4 rakamı şifren oluyor ve minecraft.net te geçiyor bu çok güzel.
ve hesabım çalınmıştı bu kart sayesinde tekrar alacağım.

minene

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben bugün İninal aldım migros dan çok kullanışlı bir kart yani son 4 rakamı şifren oluyor ve minecraft.net te geçiyor bu çok güzel.
ve hesabım çalınmıştı bu kart sayesinde tekrar alacağım.

kart sayesinde alman için önceden işlem yapmış olman gerekmiyor mu?

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gittim sordum kasiyere cevabı şu oldu:
30TL Kart ücreti diyor içinde var mı dedim yok diyor ne iş anlamadım İninal Card

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...