Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir bilgi istemiyor sadece para verip alıyorsun ve para yükletiyorsun aylık kesintisi var onuda içinde para varsa kesiyor 1 TL

la biz 10 kuruş zor buluruz,bunlar 1 TL istiyo :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak:

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana karti aldigimda bi kagit vermislerdi ama para yukleyince veriyor mu hatirlamiyorum :sırıtmak:

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Postaneyi arayıp ininal kartınınz var mı diye sorsam cevap verir mi ?Bizim burdaki postane kapanmiş.Diğerkine minibüsle gidicem.Bide gittimde yok derse kafayı yerim :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PayByMe kartı almayı düşünüyorum bu kartla PayPal hesabı açılabiliyor mu?
Öncelikle 2 buçuk hafta sonra merhaba herkese :D PayPal hesabının bildiğim kadarıyla hiçbir kartla alakası yok. PayPal'a bağlanabiliyormu dersen eğer bu arada bir değişiklik olmadıysa hayır bağlanamıyor...

Black Jesus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle 2 buçuk hafta sonra merhaba herkese :D PayPal hesabının bildiğim kadarıyla hiçbir kartla alakası yok. PayPal'a bağlanabiliyormu dersen eğer bu arada bir değişiklik olmadıysa hayır bağlanamıyor...
Hesap açmak derken bağlamayı kastediyordum zaten. :) Teşekkürler :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler o değil de TF2'de Hat-Giysi filan satan bana özelden mesaj atsın :D Beğenirsem alırım :D

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İninal çıkçıksat

Ben Yolladim Mesaji Bisey Kullanarak Sizede Begenmek Duser Mesaji...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...