O Megaman 6'daki o boss u hiç unutmadım anasını satayımMegaman oynamak bebe işi değildir öyle mario gibi kolay değildir gerçi marioda zor ama megaman daha zor özellikle headshot çakan bossları var![]()
Crash Man Psikolojimi bozdu benim beni 2 saniyede pert etmişti ilk karşılaşmamda adam direk havadan headshot çakıyorO Megaman 6'daki o boss u hiç unutmadım anasını satayımBi'şey atıyor, isabet etme oranı %100 anasını satayım. Zor yendim
![]()
Wall açmışCrash Man Psikolojimi bozdu benim beni 2 saniyede pert etmişti ilk karşılaşmamda adam direk havadan headshot çakıyor![]()
Peki ya ninja man e ne demeli yada quick man e ha?Wall açmış![]()
Bu arada X8 açılmadı yaPeki ya ninja man e ne demeli yada quick man e ha?
En kolay yendiklerim tomahawk man,yamato man ve beni çok az zorlatan cut man
Genelde woodman e uyuz olurdum ve onungibi bazı karakterlerde saat lerce uğraştırıp evm den
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! diye seslerin çıkmasına neden oluyordu
Ama en keyif aldıklarımdan bir taneside megaman x ya o ayrı bir keyif zaten whell gator la dövüşmeyi çok severdim o yzüden bilerek ölüp bir daha dövüşürdüm ben![]()
Bu arada X8 açılmadı ya![]()
Bu arada X8 açılmadı ya![]()
Harbi Adı Neydi OnunBeyler sizce Mega Man deki Bu da neüy!?! dedirten Robot Master'lar hangileri?
Bence adını bir türlü hatırlayamadığım megaman 1 in finalin deki şu sarı şey hani bölünüp parçalar halinde saldırıp ekranın öbür tarafında birleşen var ya işte o
![]()
Oyunu Açabildin mi Sen?SandMan mıydı neydi?