İniyor <3

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende megaman x8 var hatta yüklü şu an en son hatırladığım kadarıylan bütün robot masterları öldürmüştüm herhalde oyunuda bitirdimb en büssürü oyununuda oynadığım için hatırlayamıyorum ama kesin oyunu bitirdim ben :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Megaman oynamak bebe işi değildir öyle mario gibi kolay değildir gerçi marioda zor ama megaman daha zor özellikle headshot çakan bossları var :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Megaman oynamak bebe işi değildir öyle mario gibi kolay değildir gerçi marioda zor ama megaman daha zor özellikle headshot çakan bossları var :D
O Megaman 6'daki o boss u hiç unutmadım anasını satayım :D Bi'şey atıyor, isabet etme oranı %100 anasını satayım. Zor yendim :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O Megaman 6'daki o boss u hiç unutmadım anasını satayım :D Bi'şey atıyor, isabet etme oranı %100 anasını satayım. Zor yendim :D
Crash Man Psikolojimi bozdu benim beni 2 saniyede pert etmişti ilk karşılaşmamda adam direk havadan headshot çakıyor :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Peki ya ninja man e ne demeli yada quick man e ha? :D
En kolay yendiklerim tomahawk man,yamato man ve beni çok az zorlatan cut man :D
Genelde woodman e uyuz olurdum ve onungibi bazı karakterlerde saat lerce uğraştırıp evm den
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! diye seslerin çıkmasına neden oluyordu :D
Ama en keyif aldıklarımdan bir taneside megaman x ya o ayrı bir keyif zaten whell gator la dövüşmeyi çok severdim o yzüden bilerek ölüp bir daha dövüşürdüm ben :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Peki ya ninja man e ne demeli yada quick man e ha? :D
En kolay yendiklerim tomahawk man,yamato man ve beni çok az zorlatan cut man :D
Genelde woodman e uyuz olurdum ve onungibi bazı karakterlerde saat lerce uğraştırıp evm den
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! diye seslerin çıkmasına neden oluyordu :D
Ama en keyif aldıklarımdan bir taneside megaman x ya o ayrı bir keyif zaten whell gator la dövüşmeyi çok severdim o yzüden bilerek ölüp bir daha dövüşürdüm ben :D
Bu arada X8 açılmadı ya :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu arada X8 açılmadı ya :D

Duygulandım lan ben de ilk aldığımda yüklemiştim hata veriyordu daha doğrusu yükleyemiyordum
2 Yıl sonra evet 2 yıl sonra anasını satayım bi daha alayım İnşallah olur dedim ve olmuştu ben bu oyunu
oynaya bilmek için 2 yıl bekledim :'(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beyler sizce Mega Man deki Bu da neüy!?! dedirten Robot Master'lar hangileri?
Bence adını bir türlü hatırlayamadığım megaman 1 in finalin deki şu sarı şey hani bölünüp parçalar halinde saldırıp ekranın öbür tarafında birleşen var ya işte o
:lol:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Beyler sizce Mega Man deki Bu da neüy!?! dedirten Robot Master'lar hangileri?
Bence adını bir türlü hatırlayamadığım megaman 1 in finalin deki şu sarı şey hani bölünüp parçalar halinde saldırıp ekranın öbür tarafında birleşen var ya işte o
:lol:
Harbi Adı Neydi Onun :D