İnstagram DM'Den Nasıl Yürünür?

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yavaş yavaş başlayacaksın, takip atacaksın canlı yayın açarsa gidip muhabbete katılacaksın, paylaştığı hikayelere cevap yazacaksın, biraz onun hayatına adapte olacaksın. Eğer yüz verirse normal devam edersin. Bir başka şeyde sayfasından rastgele 3 fotoğraf beğen kendi sevdiğin fotoğraflarda olur. Eğer geri dönüyorsa :)
İşte bunu beğendim. ^_^

Peki 2 tane kız varsa ve hangisi ile daha iyi olabileceğimizi bilmiyorsak?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşte bunu beğendim. ^_^

Peki 2 tane kız varsa ve hangisi ile daha iyi olabileceğimizi bilmiyorsak?

O senin bileceğin iş kendine göre seç, diğerini kankan yap kanka yapacağına çektiğin muameleyi diğerine çekme anlarlar zaten aralarında birisi yakın arkadaşın olur diğeri karın

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O senin bileceğin iş kendine göre seç, diğerini kankan yap kanka yapacağına çektiğin muameleyi diğerine çekme anlarlar zaten aralarında birisi yakın arkadaşın olur diğeri karın
İşte önemli olan hangisi olduğu. Neyse biraz düşünüp senin dediğin yöntemle devam edeceğiz artık.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşte önemli olan hangisi olduğu. Neyse biraz düşünüp senin dediğin yöntemle devam edeceğiz artık.
İkisini de dene ama cidden dene, biriyle çık herhangi biriyle diğeriyle kanka ol, baya ilerlet kankalığı öbür kızdan ayrılınca diğerine ağla de ben bunları hakediyor muyum falan, güvenini kazan bi süre sonra ona da açıl

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hahahah. Maalesef olmuyor. İkisi de birbirini tanıyor. Bir de yanlış tarafı seçersem arkadaş oldukları için diğerine söyleme ve ikisinden de reddedilme tehlikesi var. Yani hangi kabloyu keseyim :ha::ha:
O zaman 2'sini de bırakacaksın. Eğer 2 kişi arasında kalıyorsan 2'sini de gerçekten sevmiyorsun demektir. Birinden gerçekten hoşlanırsan diğerlerini gözün görmez zaten senin ki biraz hem ayranım dökülmesin olmuş.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zaman 2'sini de bırakacaksın. Eğer 2 kişi arasında kalıyorsan 2'sini de gerçekten sevmiyorsun demektir. Birinden gerçekten hoşlanırsan diğerlerini gözün görmez zaten senin ki biraz hem ayranım dökülmesin olmuş.
Sana öyle geliyor. Gerçekten onları görünce içimde ayrı bir his oluyor. Bu normalde olan bir şey değil.

İkisini de dene ama cidden dene, biriyle çık herhangi biriyle diğeriyle kanka ol, baya ilerlet kankalığı öbür kızdan ayrılınca diğerine ağla de ben bunları hakediyor muyum falan, güvenini kazan bi süre sonra ona da açıl
Birisine teklif etmiştim aslında. Fakat o beni kandırmış falan. Yani benim niyetimi öğrenmek istemiş ve sonra da engelledi. Fakat benim içimde hala bir his var. Ama ikinci hak olmaz gibime geliyor.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sana öyle geliyor. Gerçekten onları görünce içimde ayrı bir his oluyor. Bu normalde olan bir şey değil.

Birisine teklif etmiştim aslında. Fakat o beni kandırmış falan. Yani benim niyetimi öğrenmek istemiş ve sonra da engelledi. Fakat benim içimde hala bir his var. Ama ikinci hak olmaz gibime geliyor.
Elde edemediğinden dolayı hırslanmışsın. Hissettiğin his bu olmuyorsa another one, onun niyeti olursa sana bir şekilde belli eder zaten senin pushlamana ilgi göstermene gerek yok.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Açıkçası ben animeci bulana kadar bu işlere girişeceğimi sanmıyorum. (Zaten asosyalim kim takacak beni)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Valla hatırladığım kadarıyla ben instagram yokken de yürüyebiliyodum.

Bu kadar çok takılmayın sosyal medyaya.
Şahsen Skype hariç hiç birini kullanmıyorum.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Çok yürüme taktiği istediniz söylüyorum.
-Anayasanın 20 ve 21. Maddesini atıyorsunuz.
-bune be der muhtemelen
-Sizde Arama ve el koyma kararı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 20 ve 21. maddesine göre telefon numaranıza el koymak suretinde arama yapmak zorundayım lütfen zorluk çıkarmayın.
-Oda böyle random fln atcak sömdönönsfsff diye olay tamam.

Veya
-Sende denge problemi mi var ?
-Yoo Ne Alakası Var
-Cenetten nasıl düştüğünü tespit etmeye çalışıyorum
Buda güzel taktik beyler.

Veya yerde çiçek olan bir fotoğraf atacaksınız burdan sen mi geçtin diyeceksiniz :)

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok yürüme taktiği istediniz söylüyorum.
-Anayasanın 20 ve 21. Maddesini atıyorsunuz.
-bune be der muhtemelen
-Sizde Arama ve el koyma kararı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 20 ve 21. maddesine göre telefon numaranıza el koymak suretinde arama yapmak zorundayım lütfen zorluk çıkarmayın.
-Oda böyle random fln atcak sömdönönsfsff diye olay tamam.

Veya
-Sende denge problemi mi var ?
-Yoo Ne Alakası Var
-Cenetten nasıl düştüğünü tespit etmeye çalışıyorum
Buda güzel taktik beyler.

Veya yerde çiçek olan bir fotoğraf atacaksınız burdan sen mi geçtin diyeceksiniz :)
Veya direkt engel alsak menümüze?