Internet hakkinda yeni yasa

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi bu gece yarısı yeni yasa yürürlülüğe giriyor bana kalırsa bir arap ülkesi olmaya bir adım daha yaklastik ve özgürlerimiz sürekli azalıyor neyse siyasete girmeyelim peki bu yasa neleri getiriyor? Ceza sistemi nasıl?
Bu geceden itibaren internette her saniye izleniyor olacağız özür dilerimgrafik görüntü izleyen ve yükleyenler para cezası alacak pkk ve örgütleri destekleyici paylaşım yapanlar ceza alacak ki buna gezi parkı gibi milliyetci ve Atatürkçü paylaşımlar da dahil facebookta yaptigimiz konuşmalar twiter paylaşımları ve ip adresleri arşivlenecek kaçak oyun indirenler para cezasına çarpıtacak benim internetten ogrendiklerim bu kadar lütfen siz de öğrendiğiniz şeyleri paylaşın hiç birimiz ceza yemiyelim

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla yarın itibaren Torrent sitelerinden her indirilen dosyanın 1500 TL cezası olacakmış.Doğru olduğundan emin değilim.Öyle duydum.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Para cezalarının miktarını buldum

+18 Şeyler İzleyenlere 1500 TL
Torrent'ten Oyun Çekenlere 500 İle 1000 TL Arası
Facebook, Twitter Gibi Sosyal Ağlarda Pkkyı Ve Eylemleri Desteklemekki Burdan TÜRK'lerin bir şey Yiyecegini Sanmıyorum 2000 İle 2500 TL Arası
Playstation Kaç Oldugu Farketmiyor Korsan Oyun Alanlar 500 İle 400 TL Arası
Oyunlara Yaş Sınırı Getirildi Orn:Battlefield +18
Yalan Haber Atan Sitelere 4500 ile 5000 TL Ceza
Sosyal Medyada Yaptıgınız Tüm Konusmalar Kaydedilecek Buna Dikkat Edin (Skype Msn Facebook Twitter Vb.)
+18 Video Resim Paylasan Siteler 500 ile 1000 TL Arası
Virüs Yaymak Site Hacklemek 3.Parti Program Yapanlara 7000 TL Para Cezası
Artık oyunlara üyelik TC kimlik no ile yani yaş hakkında yalan söyleyemezsiniz

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

superchargedcreeper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aoe3 bende de vardı.Asian dynasties bile oynamıştım :D[DOUBLEPOST=1391809382,1391809340][/DOUBLEPOST]
Edit: COD2 ve PvZ'i de oynadım :D