Internet hakkinda yeni yasa

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk acildiginda demisdim :D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı arkadlar yine anlamayacak şu imiş olay sadece engellenmesi gereken herhagi bir şeyin mahkeneyle engellenene kadar tum dunyaya yayılması bu yasada bu olaya TiB el atiyo ve mahkeme kararının verileceği zamana kadar bu içeriğin yayılmasını engelliyor bizim özelimizi falan fişleyen konular ise yalandan ibaret

GT-I8190N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı arkadaşlar yine anlamayacak şu imiş olay sadece engellenmesi gereken herhagi bir şeyin mahkemeyle engellenene kadar tum dunyaya yayılması bu yasada bu olaya TiB el atiyo ve mahkeme kararının verileceği zamana kadar bu içeriğin yayılmasını engelliyor bizim özelimizi falan fişleyen konular ise yalandan ibaret

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon yanlış lıkla 2 kez gönderdim

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Maddeye gore tum internet saglayicilari kullanicilarin ip loglarini tutmak zorunda eger tutmazlar ise 10.000 lira idari para cezasi var

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bize getirdigi pek bi eksi yok getirdigi artilardan en onemlisi ise su mesela seninle ilgile bi "***** kaseti" cikti sen bu duzenleme olmadan once mahkemeye gidiodun onlar tibe yolluodu onlar baska biyere yolluodu fln 1-2 bazen 1 ay hic bir sekilde kaldirtamiyordun hatta mesela youtube gibi bir sitede olan bir seyi 1 sene boyunca surekli msj atsan bile kLdirilmasi cok guc ancak bu duzenleme ile 4 saat icinde sitede o kasetin oldugu link (mesela youtube u deilde sadece videonun oldugu sayfa) engellenebiliyor 4 ssatte hic biryere yayilmadan kaldirtabiliyorsun en onemli getirisi bu umarim aciklayici olmusdur :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Başbakanın açıklamaları bana hiç tatmin ediciı gelmedi şahsen

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yine devam ediyoruz arkadasim bana bir tane madde gostersene babakanin dedikleri disinda...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Yine devam ediyoruz arkadasim bana bir tane madde gostersene babakanin dedikleri disinda...

Yanlış anladin ben adamı yalanlamıyorum yeterli açıklama yapmadığını söylüyorum
Ama seninle tartışırsam bu konu siyasete girer o yüzden uzatmıyorum izleyip göreceğiz ne olacak
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi