İnternet Sorunu

Gabriel_ao

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var. Ben interneti çok kullanan bir insanım. Bundan bir hafta önce taşınmak zorun da kaldık ve ev aramaya koyulduk taşınacağımız evi bulduk,yerleşmeye başladık doğalgaz vb. Derken sıra internete geldi. Nakil başvurusu için müşteri hizmetlerini aradık. TC Kimlik felan derken sıra ev adresine geldi söyledik ev adresini. Bana cevabı şu oldu. "Binanızda altyapı bulunmamaktadır" :( Sordum napabilirim diye merkeze gitmemi söyledi.Gittik sıramızı aldık sonrasında sıra bize gelince anlattık durumu bize bir kağıt verip bununla gelen faturaları ödemiceksin felan dedi sonra bizi altyapı planma odasına yönlendirdi.Girdik odaya anlattık durumu ayın sonunda sizin iş olur dedi.Sonra eve geri döndük tekrar müşterş hizmetlerini aradık felan derken 1 hafta oldu.Bugün de tweet attım Türk Telekoma numarayı istediler verdim.1-2 saat sonra aradılar beni sonra konuştuk felan biz sizi tekrar arıyıcağız dedi ve kapattı. 1-2 saat sonra aradı önceden belediyeden izin felan alınmış. sizin iş temmuzun sonunda olucak dedi. Ben de biliyorum kendimi temmuzun sonuna kadar internetsiz kalamıcağımı. Buraya sorayım dedim. Bu işi hızlandırmanın ya da bana yetecek kadar altyapısız internet yokmudur ? Vınn felan.

İnternete çok dolaşarım facebook youtube forum siteleri vb.

Online oyun oynarım. (Genellikle minecraft)

Skype görüşmesi yapabilirim.
Buna yetecek tahhatütsüz vınn kapmanyası felan biliyorsanız lütfen söyleyin ayın sonuna veya temmuzun sonuna kadar yetecek. (Tabii o zamana kadar yaparlarsa)

Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler :)

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Komşularından birinin interneti varsa telefondan bağlanmak için şifresini iste cimri değilse verecektir bir ihtimal, sonra telefondan bağlanınca telefonuda USB ile bilgisayara bağlayıp interneti bilgisayardan kullanabilirsin. Geçen yaz tatilinde aynı durum benim başıma gelmişti. :olgun:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Telefon internetin Turkcell ise salla kazan ve bip indirerek hediye internet alıp onları kullanabilirsin. (Yaklaşık 10 GB internet geliyor)

Gabriel_ao

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgiler için teşekkürler. Dediklerinizi yaptım ama bu internet sizce nelere yeter. İlk defa bu yöntemi kullanıyorum da.

Komşularından birinin interneti varsa telefondan bağlanmak için şifresini iste cimri değilse verecektir bir ihtimal, sonra telefondan bağlanınca telefonuda USB ile bilgisayara bağlayıp interneti bilgisayardan kullanabilirsin. Geçen yaz tatilinde aynı durum benim başıma gelmişti. :olgun:
Sizin internetiniz ne kadar süreyle gelmişti acaba ?

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu devirde çoğu kişi internet şifresini vermiyor maalesef.