İnternet Yok! YARDIM

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar PC yi yeni aldım w10 crack kurdum fakat kablosuz wifi yok driver mı yüklicem ?
Yükliceksem link atarmısınız Yoksa Başka Sorunmu Var?

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Masaüstü Bilgisayar
FreeDos tu aldıgımda toplattım zaten w 10 u kurdum fakat net yok

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
xD ve Za terimlerini kullanmak zorunda kalacağım. Bende Windows 10 yapmıştım fakat Bilgisayarımın İnternet Modülü Max. 8'i kaldırabilecek düzeyde olduğu için malesef ki Bilgisayarcıya tekrar Win 7 Formatı attırdım. Sorun düzeldi.

TuruncuBucur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Crack kullanmanın sonu.

Windows 10 Tüm Driver'ları otomatik yükler, tabii ki crack kullanmıyorsanız.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 10 crack kesinlikle önermem zira crack kullanıgını ögrenirlirse dava bile aca bilirler bence Windows 7 kullan sıfır sıkıntı
Windows 10 crack kullanırsan böyle ufacık tefecik sorunlar ile karşılarşırsın

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Windows 10 crack kesinlikle önermem zira crack kullanıgını ögrenirlirse dava bile aca bilirler bence Windows 7 kullan sıfır sıkıntı
Windows 7 crack kullanınca dava açamıyorlar zaten :(

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bende win10orjinal var ama yinede pişmanım win7 ile değişme imkanım olsa win10 teredüt etmeden değişirdim

TuruncuBucur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Oha be kardeşim. İşletme kurmuyor evinde bilgisayar kullanıyor. Microsoft'un işi mi yok crack kullananlara dava açacak?

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
E şimdi ben napcam? Bunun üzerine win 8 crack kuriyimmi Napıyım sizce?

İnternet driverini yüklesem olmazmı TeknoPattan izlemiştim ve onlar öyle yapmıştı sonradan güncelleştirmeleri yapıyorlar?

VEYA ben şimdi w10 yükledim üstüne w8 bios tan yüklersem üstüne olurmu bir sıkıntı çıkmaz demi?
Birde w8 de internet sorunu olmicak demi driver gerekirmi yine?

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
E şimdi ben napcam? Bunun üzerine win 8 crack kuriyimmi Napıyım sizce?

İnternet driverini yüklesem olmazmı TeknoPattan izlemiştim ve onlar öyle yapmıştı sonradan güncelleştirmeleri yapıyorlar?

VEYA ben şimdi w10 yükledim üstüne w8 bios tan yüklersem üstüne olurmu bir sıkıntı çıkmaz demi?
Birde w8 de internet sorunu olmicak demi driver gerekirmi yine?
Arkadaşım boşa endişe etme. 7 aydır neredeyse cracklı kullanıyorum, bir şey yok. Bu arada bilgisayarcılardan 25-30 tlye temin edebileceğin kablosuz aparatları var. Flash bellek şeklinde wifi adaptörleri. En kötü ihtimalde onları almayı deneyebilirsin. Aygıt yöneticisinde hata olup olmadığını kontrol edebilir misin?