Anakart modeli nedir?Masaüstü Bilgisayar
FreeDos tu aldıgımda toplattım zaten w 10 u kurdum fakat net yok
Windows 7 crack kullanınca dava açamıyorlar zatenWindows 10 crack kesinlikle önermem zira crack kullanıgını ögrenirlirse dava bile aca bilirler bence Windows 7 kullan sıfır sıkıntı
Windows 10 crack kullanırsan böyle ufacık tefecik sorunlar ile karşılarşırsın
ben bunu terimi Windows 10 söyledimWindows 7 crack kullanınca dava açamıyorlar zaten![]()
Windows 10 crack kesinlikle önermem zira crack kullanıgını ögrenirlirse dava bile aca bilirler bence Windows 7 kullan sıfır sıkıntı
Windows 10 crack kullanırsan böyle ufacık tefecik sorunlar ile karşılarşırsın
evet işi yok iş yerlerinde crack kulananları hepsini araştırıp bulup dava açıyor ki kaç tane iş yeri var sence işi varmı?Oha be kardeşim. İşletme kurmuyor evinde bilgisayar kullanıyor. Microsoft'un işi mi yok crack kullananlara dava açacak?
Arkadaşım boşa endişe etme. 7 aydır neredeyse cracklı kullanıyorum, bir şey yok. Bu arada bilgisayarcılardan 25-30 tlye temin edebileceğin kablosuz aparatları var. Flash bellek şeklinde wifi adaptörleri. En kötü ihtimalde onları almayı deneyebilirsin. Aygıt yöneticisinde hata olup olmadığını kontrol edebilir misin?E şimdi ben napcam? Bunun üzerine win 8 crack kuriyimmi Napıyım sizce?
İnternet driverini yüklesem olmazmı TeknoPattan izlemiştim ve onlar öyle yapmıştı sonradan güncelleştirmeleri yapıyorlar?
VEYA ben şimdi w10 yükledim üstüne w8 bios tan yüklersem üstüne olurmu bir sıkıntı çıkmaz demi?
Birde w8 de internet sorunu olmicak demi driver gerekirmi yine?