İnternette karşılaştığınız paranormal,korkunçlu videolar

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruhi çenet kendiyle alakalı bir videoda şöyle demişti.
Ben videolarımı ruh halimin uygunluğune göre videoyu konseptini belirliyorum demişti.
bu videodaki ruh halini düşünmek istemiyorum bile. :D

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler geçen internette gördüm korkunç müzik dediler bence hiç ürpertici değil tersine sevdim bu müziği lol'de giriş müziği diyenler olabilir lol oynamıyorum bu yüzden bilmiyorum ama müzik size kalmış korkunçmu değil mi
[DOUBLEPOST=1434116613,1434116536][/DOUBLEPOST]ama bence buna bir bakın derim

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler geçen internette gördüm korkunç müzik dediler bence hiç ürpertici değil tersine sevdim bu müziği lol'de giriş müziği diyenler olabilir lol oynamıyorum bu yüzden bilmiyorum ama müzik size kalmış korkunçmu değil mi
[DOUBLEPOST=1434116613,1434116536][/DOUBLEPOST]ama bence buna bir bakın derim
kaç gündür bu müziği arıyorum :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sevindirdiysek ne mutlu bize :)
Ama kardeşim fena üzülecek :( Şimdi güzel bir tuzak hazırlamalıyım :) Odada kamerada hazır gizli kemara :D neden bunu yapıyorum bilimyorum :D[DOUBLEPOST=1434117296,1434117197][/DOUBLEPOST]
Ama kardeşim fena üzülecek :( Şimdi güzel bir tuzak hazırlamalıyım :) Odada kamerada hazır gizli kemara :D neden bunu yapıyorum bilimyorum :D
odaya girince birden o müzik çalacak dışardan camları siyahla kapıcam odadan bişiler dürmem gerek fln bisürü şey düşündem :))))))
Kendini korku filminde anacak bence :)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynayan ve yaşı küçük olan çok oyuncu var.Bu konunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kapatılabilir mi :D

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynayan ve yaşı küçük olan çok oyuncu var.Bu konunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum kapatılabilir mi :D
Konu başlığına +12 yazarız olur biter girerlerse onların suçu. Söylediklerinizi de çok merak ettim ama açıp bakamıyorum. 1 ay boyunca zihnimde bana musallat oluyor o resimler.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz geç kaldım ama evet o jumpscare'lar epilepsi krizi geçirilmesine neden olmakla birlikte SAĞLIKLI İNDANLAR için bile tehlike olup felç geçirtme ihtimali vardır, ayrıca jumpscare'lar yasal değillerdir 1000 ila 2000 TL civarında da cezası vardır.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi