- En iyi cevaplar
- 0
Bu mesaj kaldırıldı.
Son düzenleme:
bizimi öldürcendunyanin aciklanamayan en korkunc videosu olduguna eminim
Ya ilk açtığı korku linkiyse, biraz düşünceli olup epilepsi uyarısı koymak çok mu zor, ha?ee jefthekillerin şeysinde ole ışık olduğunu bilmeyceklermi?
Zaten her korku linki öyle![]()
Peki ettiğin hakaretlere değdi mi?Taam patron istiyor koyarımZaten linki kaldırdım?
Ben sana hakaret etmedim, fakat sen bana hakaret ettin. Ben sana epilepsinin ne olduğunu açıklamaya çalışıyordum.bana insanca kaldıımrısın epilse hastası var diyeceğinize küfürlü başlamışsınız? bumu insanlık o yüzden değdi.
Hayır, öyle bir şey demedemi, karıştırmadım. Tek istediğim küçük bir uyarı. Ben linki koymasını değil, hakaretlerine tepki verdim.Beyler olay sonlandı kavga ediyorsunuz cok basit bir konu hakkinda neymis epilepsi hastasi onu tıklıcakta ölcek felan epilepsi hastasını akıl hastasıyla karıştırıyorsunuz
Epilepsi ve panikatak hastaları hayatını normal bir biçimde sürdürebiliyor..[DOUBLEPOST=1434108530][/DOUBLEPOST]Ben yazdım orada? Tutupta tıklayın diamonddddd geliyormu yazdım?[DOUBLEPOST=1434104029,1434103998][/DOUBLEPOST]
Egonumu tatmin etmeye çalışıyorsun? Benden ne alıp veremediğin var merak ediyorum?[DOUBLEPOST=1434104131][/DOUBLEPOST]Bu arada epilesi hastasının bu konuda ne işi olsun?![]()
Epilepsi hakkında pek bir bilgim yok fakat panikatak hakkında bilgim var ve dediğim şeyler oluyor.epilepsi hastaları direk nöbet geçirmiyor.Görsel epilepsi ile normal epilepsi diye 2 türe ayrılıyorlar.Internetten tam olarak öğrenmeden konuşma (kardeşim de epilepsi hastası)