iOS 10.1 Yayınlandı

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu iphoneyi küçümseyenlere sesleniyorum, dandroid de google sizin konum bilgilerinizi satıyor ve trafikler öyle hesaplanıyor.
2 - indirdiğin program sen izini verdiğin anda istediğini yapar, imeini görür. Şarj durumunu görür. Her şeyini görür. Hatta bu yüzden play dan bir sürü uygulama kaldırıldı.

iOS'u adamlar ipad 2ye bile veriyorlar, siz neyin derdini yapıyorsunuz? Samsungda 2 güncelleme yaptı mı iş biter. iOS çok kolay kullanılır ve rahattır. Ben şahsen iphone 4,4s,5s,6,6plus,6s,6plus,ipad2,ipad air,ipadmini ve imac kullanan birisi olarak gayet güncellemeler de memnunum. Androidde ne kadar özgürsün ayrıca?

iOS'ta işler biraz daha kısıtlı ama bu senin güvenliğin için. İlla diyorsan jailbreak atarsın iş çözülür. Apple sırf kullanıcı deneyimi ekibinde 150 kişi var. Androidin tasarımı da kötü bataryası da. Şimdi s7edge deki bataryayı iphoneye koyacaksın 4 gün gitmezse zengin edicem sizi.

Ayrıca @YasirUS iPhone 6s'im var hd ekranlı. 2gb ramin 500-700mb i boş kalıyor çoğu zaman. Şimdi senin elinde full hd ekranlı ve 1gb ramli bir cihaz var, düşün. AID64 kur telefonuna anlarsın.

@Berk ve @Personinblack 'e katılıyorum. Hatta androidlerde şu an çoğunuzun telefonunda olan reklam virüsü sayesinde sizden milyon dolarlar kazanıyorlar.
Ben iphone 7 kullanıyorum. Plus almadım. Öncellikle ram için bir açıklama yapayım android kalp diyip daha nexus'u duymadan samsung telefonlar kullanlar:
Şimdi bu işletim sistemi olayıdır. IOS performans ve optimizce bir işletim sistemi. Bu işlev androidde yapılamıyor. Bu yüzden adamlar hayvan gibi ram vermek zorunda nexus bu yazdıklarımda 2. planda...
İphone gerçekten adam akıllı kullanıp yasir us gibi yapmazsanız size yıllarca yeter. Benim kuzenim iphone 5 kullanıyor. Hala da sorunsuz.
Gelip de burda yok android yok şu şöyle demeyin androidde tek yaptığınız şey temaları özelleştirebilme ana ekranı kilit ekranı özelleştirme.
bkz. ios kilit ekranı diye google play store de aratma...
Başka bir şey mi yapıyonız andorid için de illegal bir olay olan root diye bir şey yapmışlarsa orda iş biter. Android de herkese açık değil kısıtlı ios den tek farkı tema değişimi ve virüs kurbanı olması.

Anladık bir sürü Apple ürünü satın almışsın, neden eziyorsun bizi?

.(
Bu ezmek değil ki... Adam örneklendirme yapmış yazısının içinde...

Yahu bu dediklerin bir kenara da, örneğin samsung note7 de olup, iphone 7 plus'ta olmayan ne var ki?
Peki samsung note 7 de c4 özelliğinden ve sistemin hantallığını kaldırması için zoraki yeten o 4GB ram gereksizliğinden başka neler var.
Su geçirmezliği mi?
İphone 7 de var...
Kalem mi lüzumsuz bir özellik neden parmak varken kalem kullanasın ??

5 yıla yakındır iphone 4 kullanıyorum ve telefonun doğal olan kasmaları dışında problemim yok lel :(
Bir de 5 yıldır samsung s2 kullan bak bakalım 2. yıldan sonra telefon kırılıyo mu :)

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben iphone 7 kullanıyorum. Plus almadım. Öncellikle ram için bir açıklama yapayım android kalp diyip daha nexus'u duymadan samsung telefonlar kullanlar:
Şimdi bu işletim sistemi olayıdır. IOS performans ve optimizce bir işletim sistemi. Bu işlev androidde yapılamıyor. Bu yüzden adamlar hayvan gibi ram vermek zorunda nexus bu yazdıklarımda 2. planda...
İphone gerçekten adam akıllı kullanıp yasir us gibi yapmazsanız size yıllarca yeter. Benim kuzenim iphone 5 kullanıyor. Hala da sorunsuz.
Gelip de burda yok android yok şu şöyle demeyin androidde tek yaptığınız şey temaları özelleştirebilme ana ekranı kilit ekranı özelleştirme.
bkz. ios kilit ekranı diye google play store de aratma...
Başka bir şey mi yapıyonız andorid için de illegal bir olay olan root diye bir şey yapmışlarsa orda iş biter. Android de herkese açık değil kısıtlı ios den tek farkı tema değişimi ve virüs kurbanı olması.

Bu ezmek değil ki... Adam örneklendirme yapmış yazısının içinde...

Peki samsung note 7 de c4 özelliğinden ve sistemin hantallığını kaldırması için zoraki yeten o 4GB ram gereksizliğinden başka neler var.
Su geçirmezliği mi?
İphone 7 de var...
Kalem mi lüzumsuz bir özellik neden parmak varken kalem kullanasın ??

Bir de 5 yıldır samsung s2 kullan bak bakalım 2. yıldan sonra telefon kırılıyo mu :)
Işte bu "sade" düşüncelerin ve dalga konun yüzünden ios'u savunuyorsun.

ES44

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Len ios kapalı kaynaklı virüs derdi yok neyin kafası bu. Androidde bi apk indirmek için 10 reklama basman lazım. O sırada ne kadar program iniyor.
Watch'umu da alacağım yakında, 3-4 aya da macbook almayı düşünüyorum. Ben rahatlık istiyorum kardeşim ben optimize sistem istiyorum. Ben birden fazla aygıtın aynı aygıtlarla çalışmasını istiyorum. (Birlikte.) Meslea sdnnin bir videosunda adamlar saatten hamburger sipariş ediyorlar. Androidde var da biz mi almadık?
Samsungun o geer saatleri ne öyle? yok lg yok sony yok samsung yok htc saçmalık. iPhone'da plastik ekran var ve cama nazaran çok daha rahat hareket ettiriliyor. Stabilite diyosan babası. Neyin androidiymiş :D Samsung kadar kalitesiz bir kasa üreticisi görmedim. Keşke S3 alacağıma o günlerde 4-4s alaydım en azından kalitel kasa. Şu anki S3'ün durumu pert. Samsöng 2 güncelleme verdi hadi git dedi. iPhone 4s'e bile bakın iOS 9 geldi. Pahalı olabilir, o da TR vergileri. Herhalde Apple'a özel vergi kesiyorlar. Tüm Apple ürünlerimi yurt dışından aldım. 6s 1900,2000 liraya denk geliyor. MacBook'lar pahalı. Pro alıcam ama 4bin lira o da.
Biriktiriyoz işte paramızı :D

Windows ta mavi ekran yemekten bıktım. O iğrenç 720p ekranda ne acılar çekiyorum. Keşke bu lenövö ye vereceğim parayı appleye verseydim.

Android tabletimde bi facebook kurayım didim 2 saatte zor indi. Ayrıca play neden ingilizce oldu? Daha adam gibi asistanı yok. Siri var leyn bizde.