lForeverKingl
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar server açtım adamın biri serverde hileyle bug yaptı proxy mi ne indirmiş ip ban atamıyorum ne yapabilirm serveri çökerticek
Tamam onu yaparım fakat sonuçta server kayıtlı minecraftında gene gelir görünce Allah bilir daha kaç kişiye yapmıştır. Bunu pluginle önleyemezmiyiz veya herhangi bir şey yapamazmıyızSorun hal olana kadar serveri durdur.
Daha sorunun ne olduğunu anlatmadan engelleyebilir miyiz diye soruyorsun :hmm:Tamam onu yaparım fakat sonuçta server kayıtlı minecraftında gene gelir görünce Allah bilir daha kaç kişiye yapmıştır. Bunu pluginle önleyemezmiyiz veya herhangi bir şey yapamazmıyız
Plugin vardır elbette internette araştırmayı denedin mi?Tamam onu yaparım fakat sonuçta server kayıtlı minecraftında gene gelir görünce Allah bilir daha kaç kişiye yapmıştır. Bunu pluginle önleyemezmiyiz veya herhangi bir şey yapamazmıyız
Şimdi tabelayaDaha sorunun ne olduğunu anlatmadan engelleyebilir miyiz diye soruyorsun :hmm:
Araştırdım ama hiç konu felan yok sadece metin2 yle ilgili bi konu vardıPlugin vardır elbette internette araştırmayı denedin mi?
EasyBan diye bir plugin var onu dene istersen.Şimdi tabelaya
AdminShop
1
9999999999999999999
Stone
felan yazdı bi taş satmaya sonra basıyosun 999999999999999999999 Para geliyo ama adamın adminshop kullanamaması lazım nasıl yapıyosa kullanıyo sonra işte sürekli komut yazıp spam yapmaya başladı gitmiyor serverdende bide öbür oyuncularada bunu gösterirse herkesin çok parası olur ip ban atmayı denedim atılmıyor
Araştırdım ama hiç konu felan yok sadece metin2 yle ilgili bi konu vardı
Genelde o tür pluginler aslında bot atmayı engeller ama bi denesin faydası olabilir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şunu kullan proxy varsa engeller
AdminShop yerine chestshop öneririm,ama 3.7.8 versionunu.Şimdi tabelaya
AdminShop
1
9999999999999999999
Stone
felan yazdı bi taş satmaya sonra basıyosun 999999999999999999999 Para geliyo ama adamın adminshop kullanamaması lazım nasıl yapıyosa kullanıyo sonra işte sürekli komut yazıp spam yapmaya başladı gitmiyor serverdende bide öbür oyuncularada bunu gösterirse herkesin çok parası olur ip ban atmayı denedim atılmıyor
XMr1KinG benim çalınmış pre hesabımİstersen birtane buldum ama giriş yapman gerekiyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Genelde o tür pluginler aslında bot atmayı engeller ama bi denesin faydası olabilir.
sen Xmr1KinG misin kardeş bi ara survival sunucusunda oynamıştık
AdminShop yetkisi verip vermediğine bak ve eklentiyi güncellemeyi dene.Şimdi tabelaya
AdminShop
1
9999999999999999999
Stone
Plugini denedim fakat sadece adamda proxy olduğunu söylüyor ip ban atamıyor.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.istiyorsan bu plugini deneyebilirsin. Vaat ettiklerine göre Proxy, VPN ve Botları engelliyor. Yorumlarında da gayet başarılı bir plugin olduğu söylenmiş.
Fakat adam bir yolunu bulur yine de girer. Sen en iyisi AdminShop pluginin müadili başka bir şey bulmaya bak.
Ekleme : Şimdi düşündüm de adam nasıl AdminShop u kullanabiliyor ?
Permissionları düzgün ayarladığına emin misin ?
Rica Ederim sorununuz olursa özel mesajdan iletebilirsiniz.Plugini denedim fakat sadece adamda proxy olduğunu söylüyor ip ban atamıyor.
Edit: çalıştı şu an için sıkıntı yok çok teşekkür ederim.