IP: BlankaMC.Nitrado.Net | 1.7/1.8 | SÜT INEKLERI | KOYLUTAKAS | MARKET | BITKILER 3X HIZLI BÜYÜR | GEL SENDE ARAMIZA KATIL +42

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GÜNCELDİR
Servere Bekleriz

Sunucumuz Tamamen sıfırlanmış olup yeni sezon temasıyla ve yenilikleriyle tekrar gelmiştir.

forumdaki reklamımız yenilenecektir şimdilik bu kalıcak.
sunucumuz açılış tarihi 25.02.2018 Saat 15:23 itibariyle hizmet vermeye başlamıştır.

tüm oyuncularımızı bekliyoruz, arkadaşlarınıza duyurunuz
IP: KaradenizNW.Nitrado.Net

proessek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucundaki Huysuz_UluTurk bendim İlk Vip Cekenlerdendim Adamlar Hile Acar Gözüm Kapalı Eyw Derim Lakin Adamlar Speed Bhop Acmıs Warp Ormandan Geçirmiyorlar Sizde Buna Seyirci Kalıyorsunuz Adam Allaha Sövüyor Hemen Ban Atıyorsunuz 1 Tane Daha Hesap Acıyor Vip Cekiyor Serbest Vipleri Geri Dagıtmıştınız 2. Sunucuda Eyw Ama Viplere İndirim Yaptınız Sonra Bir Üst Vip Cıkardınız Onada İndirim Yaptınız Millet Ceker Tabi Sizde 100-150 tl Veya Ne Nilem Ne Kadar Alabildiyseniz Ortadan Kayboldunuz İnsanların Emekleriyle Oynamayın Ruhsuzerkek-Newgamers-Ve

Moderatör tarafından düzenlendi:

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@DonsuzT yapan kişi banlanmıştır onun dışında biz kimseye gidip başkasının sunucusunda reklam yapın demiyoruz. tehdit eder gibide yorum yapmayın

PoloSurvival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu çook gzl fakat fazla zor olmuş eskisi gibi anahtarı daha cok verseniz.
birde kredi sisteminizi yumuşatmanızı istiyoruz yada kredi kazanmayı daha çok yapın lütfen.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@PoloSurvival yorumun için tşkler şikayetleriniz üzerine yapılan yenilikler.

Moblardan 1% ihtimalle ganimet kasası anahtarı düşebilir.
taş ve kırıktaş kırma oranı 1000 den 750 ye düşürüldü. artık 750 taş kazınca 2 kredi vericek.
taş kazarken servet kasası anahtarı bulabilirsiniz.
taş kazarken kredi kasası anahtarıda bulabilirsiniz.

eventlerde dağıtılan anahtar sayısı artırıldı. eventler otomatiktir serverde kurucu yoksa bile eventler olur o yüzden /event yazarak event saatlerinde serverde olunuz.​

aktif

guncel

Dabbe35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzdaki oyunculara söylerseniz sevinirim. Gidip başka serverlarda reklam yapmasınlar! Daha geçen gün rehber olduğum sunucuda mute attım.. Reklamla gelişmek istiyorsanız siz bilirsiniz tabi. :cici: