Ip: DidoCraft.Nitrado.Net | 1.7/1.8 | Boss | Inek Sistemi | Kredi | Tarımda 1 numara +45 ONLINE

VVoodpecker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önceden atmış olduğum yorum için hala 1-2 bir şey söylenebilir fakat oyun içinde bulunan rehberlerin bu kaliteyi düşürdüğünü ve oynama zevkini en dibe indirdiğini söylemek zorundayım. Daha okuma-yazma sorunu yaşayan "UstaRehber" taglı, sorulan soruların geneline cevap vermeme ve afk kalma gibi huyları bulunan birini yetkili almanız bu güzel serveri en zevksiz hale getiren bir neden, diğer rehberleri saymıyorum bile çünkü onlar oyunda yok (Tekkit, 4gamers). Afk kalma sorunu ise birçok nedene sebep oluyor, chatta kargaşa yaşanması, başka serverlerden gelen reklamcıları rahat rahat reklam yapabilmesi ve daha birçoğu . Kusura bakmayın ama bu olumsuz yorumumu yazmak zorundaydım, yeni rehberler gelene ve bu rehberler gidene kadar yorum sabit kalıcaktir. İyi günler.

RedNightx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Önceden atmış olduğum yorum için hala 1-2 bir şey söylenebilir fakat oyun içinde bulunan rehberlerin bu kaliteyi düşürdüğünü ve oynama zevkini en dibe indirdiğini söylemek zorundayım. Daha okuma-yazma sorunu yaşayan "UstaRehber" taglı, sorulan soruların geneline cevap vermeme ve afk kalma gibi huyları bulunan birini yetkili almanız bu güzel serveri en zevksiz hale getiren bir neden, diğer rehberleri saymıyorum bile çünkü onlar oyunda yok (Tekkit, 4gamers). Afk kalma sorunu ise birçok nedene sebep oluyor, chatta kargaşa yaşanması, başka serverlerden gelen reklamcıları rahat rahat reklam yapabilmesi ve daha birçoğu . Kusura bakmayın ama bu olumsuz yorumumu yazmak zorundaydım, yeni rehberler gelene ve bu rehberler gidene kadar yorum sabit kalıcaktir. İyi günler.

Arkadasa hak veriyorum acil degismesi lazim rehberlerin

VVoodpecker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hala ekibinizde bulunan ve hakkında birçok şikayet gelen kişinin atılmadığını gerekirse yoruma screen shot atarak gösterebilirim. Hakkında birçok şikayet gelirken bu arkadaşın yetkisinin hala durması kurucu arkadaşı gibi soruları insanların aklına getiriyor, dediğim gibi gerekilenler yapılmadan yukarıda atmış olduğum yorum kalıcaktır.

KingFalkon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yanlış yere yazmışsınız , factiona falan yazın bunu , survivalla alakası yok serverin teni başlayan insanda en 1 P4 Oluyor bi gireyim dedim 4 spawner çıkarttım direk , p4'ler akıyor habire event , Nerde emek ? Nerde survival ?

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Easy Survival Server, başlıktada belirttigimiz gibi kolay survival server.
eğer begenmediyseniz survival konularında hard survival serverlerde bulunuyor onlarda oynayabilirsiniz.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
size göre öyle olabilir ama survival temalı bir sunucudur tek farkı diyerleri gibi zor deildir kolaylaştırılmıştır.

Bizi buralara getiren tüm oyuncularımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. iyi oyunlar arielcraft gamer proları

lobimiz dahi dolu :) en yakın zamanda slot artacaktır

Server Aktif Tüm sorunlar giderildi.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tşkler değerli yorumlarınız için :)
* Şuanda serverimiz yenilikleriyle aktiftir bütün yenilikleri yapamasakta bazı yenilikler hazırdır.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.7/1.8 hayla aynı sürüm neden böyle yapıyorsunuz 1.11.2 gibi sürümler varken?