İphone 7

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 k video
hd çekecek kadar iso desteği
çift kamera
7 flaş sayesinde gece daha iyi fotograf
4 çekirdek
iphone 6'dan 3 kat daha dayanıklı batarya
kablosuz kulaklık
home tuşu tamamen otomatik
iphone 6 dan %40 daha hızlı
ram 2 gb plusda 3 gb
450 mbps modem çekim hızıda söylenmis :D:D
daha ne istiyon abi :D
7 flaş mı, nerdeyiz biz çekim stüdyosunda falanmı. Hadi kaldırıyoruz stüdyo flaşlarını. ayfon 7 yardıma geldi
Kablosuz kulaklık ney. Bluetooth fln herhalde.
4k video. ülkede keşke öyle internet olsa. 4k çeksen ne işe yararki. en fazla kendin telefonundan izlersin :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan hala HD bir ekran koyuyorlar, bide utanmadan 3700 TL fiyatlarına satıyorlar. Tabi, yurt dışında daha ucuz, yurt dışında da verilmez. iPhone 7 Plus belki, 7 almayın, aldırtmayın. 650 Dolar olsa ne yazar? 6s kullanıcısı olarak 3 saat oyun oynamamla 100% şarjdan 0%'a inmesi doğal mı? Hayır, 650 Dolara satıyorsunuz utanmadan 1250 mAh batarya koyuyorsunuz. Apple benim gözümde bitmiştir. iphone 8 i bekliyorum.
Hocam, yavaş. afyon 8'e daha 1 yıl var .d

Hiçbir son model iOS cihazı son model Android cihazı kadar iyi olamaz.
Tabi, note 7'yi saymazsak. S7 dersek ok :D

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hocam, yavaş. afyon 8'e daha 1 yıl var .d

Tabi, note 7'yi saymazsak. S7 dersek ok :D
Piyasadaki en iyi telefon şu an zaten S7Edge. Note7Edge'de sadece Android N güncellemesine göre tasarlanmış yeni arayüz ve kalem ekleniyor. Hani geri kalan tüm özellikleri tamamen S7Edge ile aynı. Biraz da kamerada değişiklikler var HDR üzerine. Onun dışında hiç fark yok.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
iPhone 6'nız varsa jak çıkışına bi pamuk tıkın. Al sana iPhone 7...
Aynen öyle, su geçirmezlik dersekte bant filan yapıştırın.
Bu yıl 6s almıştım, HD ekran olmasına rağmen şarj çok hızlı bitiyor. Artık 2-3 sene sonra Samsung alırız. (Tabi 10.000 TL olmazsa telefonlar)

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
iphone samsung s serisini yakaladı .-. iphone 7 s7 tabii yarışı önde götüren samsung nedeni her ay s + 1 oluyor yani olay para tuzağı telefon dediğin nokia tuşlu telefondur gerisi hikaye

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
iphone 10 çıkınca anca iphone 2 alabilirim (iphone 2 var mı ondan da emin değilim fakirlik)
(şuanki leptopu 4gb ram)
(şuanki telefonu 3gb ram)
(android version 6.0)
(cpu 1.5ghz)
(ama fakirlik)
(:()

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür şeylere bu kadar para baymak aptal işidir, alınan varsa yerinde kullanmışım. 3500 lira küçük bir miktar değil, üstelik iphone hep android'in gerisinde kalmıştır. Neden hala bu kadar fanatik bir kitle var bilmiyorum.