IQ Testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
En güzel zaman DOS'tu şimdiki gibi yetki sistemi yoktu :)[DOUBLEPOST=1414685284,1414685242][/DOUBLEPOST]
Hesap makinesi dediğin 3 satır (1 açıklama 1 pause 1 işlem)
3satır olması bir şey değiştirmez. Hesap makinesi kollamışsın işte. Ayrıca MS-DOS kullanıyor olsaydık paraya para demedik bu oyun böyle açılır gibisinden.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3satır olması bir şey değiştirmez. Hesap makinesi kollamışsın işte. Ayrıca MS-DOS kullanıyor olsaydık paraya para demedik bu oyun böyle açılır gibisinden.
Benim demeye çalıştığım şey "yetki sistemi çöksün!"

Her işlemimi o 3 satırı tekrar kodlayarak yapıcam sağol

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yaş puanı 120 çıksa 100 çıkaracak kadar etkiler. IQ = Beyin Yaşı / Yaş * 100 diye hatırlıyorum.

Mantıken benimki daha mı yüksek çıkıyor şimdi? (İlk denememde 1991 yazmıştım, X/23000 < X/17000 olması lazım.) -Adama demezler mi "Yeter BurnerTroll, ne bu kendini ispatlama çabası?" diye?-

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Mantıken benimki daha mı yüksek çıkıyor şimdi? (İlk denememde 1991 yazmıştım, X/23000 < X/17000 olması lazım.) -Adama demezler mi "Yeter BurnerTroll, ne bu kendini ispatlama çabası?" diye?-
Ne yazık ki tam olarak öyle değil, yaşında soruların puanını etkiliyor, yaşının oranına göre bir soru grubu daha çok veya az puan veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...