Neyin SS'sini atayım, aç CMD kullan, ufak işlerimi onla hallediyorumBir screenshot atsana 2 bit de olur
Neyin SS'sini atayım, aç CMD kullan, ufak işlerimi onla hallediyorumBir screenshot atsana 2 bit de olur
3satır olması bir şey değiştirmez. Hesap makinesi kollamışsın işte. Ayrıca MS-DOS kullanıyor olsaydık paraya para demedik bu oyun böyle açılır gibisinden.En güzel zaman DOS'tu şimdiki gibi yetki sistemi yoktu[DOUBLEPOST=1414685284,1414685242][/DOUBLEPOST]
Hesap makinesi dediğin 3 satır (1 açıklama 1 pause 1 işlem)
Ufak yani dosya taşıma gibi mi? O zaman adam GUI den nefret ediyorNeyin SS'sini atayım, aç CMD kullan, ufak işlerimi onla hallediyorum![]()
Aynen dosya taşırkenUfak yani dosya taşıma gibi mi? O zaman adam GUI den nefret ediyor
Cywin yükle daha güçlü
Benim demeye çalıştığım şey "yetki sistemi çöksün!"3satır olması bir şey değiştirmez. Hesap makinesi kollamışsın işte. Ayrıca MS-DOS kullanıyor olsaydık paraya para demedik bu oyun böyle açılır gibisinden.
Yaş puanı 120 çıksa 100 çıkaracak kadar etkiler. IQ = Beyin Yaşı / Yaş * 100 diye hatırlıyorum.
Ne yazık ki tam olarak öyle değil, yaşında soruların puanını etkiliyor, yaşının oranına göre bir soru grubu daha çok veya az puan veriyor.Mantıken benimki daha mı yüksek çıkıyor şimdi? (İlk denememde 1991 yazmıştım, X/23000 < X/17000 olması lazım.) -Adama demezler mi "Yeter BurnerTroll, ne bu kendini ispatlama çabası?" diye?-
![]()
Varmı meydan okuyan?
İQ matematiksel olarak hesaplanmaz. Pratik zekâca hesaplanır![]()
Modemi kapa 10 saniye bekle aç düzelir belki kim bilirPeki beni bugdan kurtarabilecek misin?
Modemi kapa 10 saniye bekle aç düzelir belki kim bilirBU modem esprisini hep yapmışımdır kimse gülmemiştir ne yapayım bende bilemedim şimdi
![]()
yazı*Modemi kapa 10 saniye bekle aç düzelir belki kim bilirBU modem esprisini hep yapmışımdır kimse gülmemiştir ne yapayım bende bilemedim şimdi
![]()