IQ Testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki integer kullanıyorsun ve integer'lar , veya bölü ekleyemezler kısacası o programla tam bir değer vuramazsın, sorunun asıl cevabı 0,6 fakat int olarak 1'e yuvarlanıyor, Double veya Float kullanırsan sorunun çözülür. Üstüne üstlük en basit dil C# değil Python, Lua gibi dillerdir, hatta daha basitleride var.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki yazdığın 2. işlem yanlış. Onun sonucu;

2.3+1 = 7'dir
4! = 4.3.2.1 = 24[DOUBLEPOST=1414684612,1414684573][/DOUBLEPOST]
Bahsettiğim harflere mode mi ne deniyor ve bunlar bir rakama eşittirler.
Hex(onaltilik) olarak programla açıkken yaz bunları sonra önlük sistemden bak...

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki integer kullanıyorsun ve integer'lar , veya bölü ekleyemezler kısacası o programla tam bir değer vuramazsın, sorunun asıl cevabı 0,6 fakat int olarak 1'e yuvarlanıyor, Double veya Float kullanırsan sorunun çözülür. Üstüne üstlük en basit dil C# değil Python, Lua gibi dillerdir, hatta daha basitleride var.
Bi dk bende 0,6 buldum :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hex(onaltilik) olarak programla açıkken yaz bunları sonra önlük sistemden bak...
Senin dediğin olay veri saklamak için kullanılan kodlardır ve bunlar Minecraft oynarken 27'ye Wolfteam oynarken 12'ye Call uf Duty oynarken ?'ye eşit olabilir. Kısacası stabil bir şey değildir lakin benim verdiğim 04534E gibi rakamların çevrilmiş halidir.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin olay veri saklamak için kullanılan kodlardır ve bunlar Minecraft oynarken 27'ye Wolfteam oynarken 12'ye Call uf Duty oynarken ?'ye eşit olabilir. Kısacası stabil bir şey değildir lakin benim verdiğim 04534E gibi rakamların çevrilmiş halidir.
İşte o yüzden BEYİN önemli :/
Şimdi bütün o değerleri yaz çok uğraş ister...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hesap makinesinde stabil. Ayrıca bir bakıma renk kodu da diyebilir hex formatlı sayılara. Tabii doğru basamak sayısı olursa ^_^

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin eşit olduğu rakam değil sorarken onluk olarak kaça eşittir demen gerekirdi. Rakam olarak benimkine eşit, senin verdiğin onaltılık kod.
En güzel zaman DOS'tu şimdiki gibi yetki sistemi yoktu :)[DOUBLEPOST=1414685284,1414685242][/DOUBLEPOST]
Ya arkadaş gidip hesap makinesi kodlanmış ona kızıyorum ^_^
Hesap makinesi dediğin 3 satır (1 açıklama 1 pause 1 işlem)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben hala DOS kullanıyorum daha çok, masaüstü kullanmayı pek sevmiyorum, WE <3 CMD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...