İsimlerimizin [forum] Anlamı

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atinalı bir politikacı ve general.
Perslere karşı savaşmıştır.
Salamis deniz muharebesiyle bilinir.

Neden seçtiğime gelirsek,

Deniz muharebelerinde,en beğendiğim general kendisi olur. Strateji iyi olduktan sonra,gerisinin pek öneminin olmadığını kanıtlamıştır.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Cezmi Olduğum İçin
Adım Batuhan Ama Ben Minecrafta Alpha Cezmi Başlattı İlk Cezmi Sonra Grubu Kurduk Ve Büyüdük

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
ANLAMLI BİR OKUNUŞU MU VARDI ONUN?! :o

BlackRains'e gelmeden evvel bu forumda hiç kullanmadığım ismim Bloodian'ı analiz etmek istiyorum.

BlackRains'ten daha kısa veya daha uzun, belki de eşit ömürlü, yüksek dozda ilham eksikliğinden ürettiğim bir isimdir. Yerine göre kan dökmeyi sevdiğimden, "ian" ekini ise okunuşu havalı olduğundan ekledim.

BlackRains ise, "Siyah Yağmurlar" (veya "Siyah Yağıyor" ki mantıksızlığından ötürü bunu kullanmam) anlamına gelen güncel kullanıcı adımdır. Siyah renk benim de hoşuma gider. Ve genelde yağmurlu havaları sevdiğimden o an ikisini kombine ederek bu adı yarattım.

O gün bu gündür, bu üç dostumla (üçüncüsü kendi adım) geçinip gidiyorum.. :sgül:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
ANLAMLI BİR OKUNUŞU MU VARDI ONUN?! :o

BlackRains'e gelmeden evvel bu forumda hiç kullanmadığım ismim Bloodian'ı analiz etmek istiyorum.

BlackRains'ten daha kısa veya daha uzun, belki de eşit ömürlü, yüksek dozda ilham eksikliğinden ürettiğim bir isimdir. Yerine göre kan dökmeyi sevdiğimden, "ian" ekini ise okunuşu havalı olduğundan ekledim.

BlackRains ise, "Siyah Yağmurlar" (veya "Siyah Yağıyor" ki mantıksızlığından ötürü bunu kullanmam) anlamına gelen güncel kullanıcı adımdır. Siyah renk benim de hoşuma gider. Ve genelde yağmurlu havaları sevdiğimden o an ikisini kombine ederek bu adı yarattım.

O gün bu gündür, bu üç dostumla (üçüncüsü kendi adım) geçinip gidiyorum.. :sgül:
Gılayp = Glyph
Gılaypıl = Glyphl

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ege (özne, isim): Orta yoğunlukta kullanılan, genellikle Türk milletleri içerisinde kullanılan bir isim. Eş anlamlı olarak veli olarak da bilinir. Türkiye'nin batı kıyısında bulunan bölgesinin ismini taşır.

Nokta (.); forumun kuralları gerekçesi ile 4 karakter kullanımına izin verdiği sonucu kullanılan bir işaret. İsme özel bir hava da katmakta. Her cümlenin sonunda kullanılır. "." ile gösterilir. Sonsuz sayıda aynı düzlemde kullanıldığında 'doğru' oluştururlar.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Cix degil .d

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
KadirBerk=Şahsi adım olur kendisi. Ramazan ayının 26. gününü 27 sine bağlayan gecenin adıdır. (Ki tam bu günde doğmuşumdur...) Berk ise annemin zorudur...