Isınma Ve Ses Sorunu

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar öncelikle,
Daha geçenlerde yeni bir kasa topladım fakat işlemci fanım yok İşlemcim ise AMD FX 6300 Black Edition
CS:GO Oyuncusuyum Ve Oyunu açtığım an kasada acayip derece normalden fazla fan sesi geliyor Soğutucu yok dediğim gibi
Kasa ısısı ise Normalden daha fazla ısınıyor fakat oyunda bir sorun oluşturmuyor
Sizce Fan Alırsam Sorun Çözülürmü?
Varsa tavsiye alıyım Lütfen

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet, çözülür tabii ki de. Zaten FX işlemciler çok ısınan bir işlemci 50-60 TL'lik bir fan alırsanız öyle bir şey olmaz. Soğutucu yok derken?

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim fan ile basit bir şekilde çözülebilir bir sorun. Maliyeti pahalı değil merak etme.
Soğutucu derken termal jellerden mi bahsediyorsun?

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşlemci fanı olmadan bilgisayarı açmayı nasıl başarıyorsun ? Benim bildiğim anakartlar işlemci fanını algılayamadığı zaman bilgisayarı çalıştırmaz.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

işlemci fanım yok demişsin bak kardeş işlemcin amd vs vs onun stock fan vardır oda onun üstünde olur fan olmasa işlemci çabuk ısır ve yanar buda pc çökmesine yarıyan bir şey

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarcıya götürsem takarmı ?

İşlemci fanı taktırmadım vatandan toplattırdım

Ve PC de açılıyor oyunu açınca acayip fan sesi geliyor ( kasa fanı ) ve kasa ısınıyor haddinden fazla

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarcıya götürsem takarmı ?

İşlemci fanı taktırmadım vatandan toplattırdım
FX serilerinde zaten stok fan geliyor, yani fan vardır. Ama sen bunun sesinden şikayetçi oluyorsun sanırım ? Kaliteli bir soğutucuyla sesin önüne geçebilirsin. Oyun oynarken sıcaklık değerlerini gösteren bir fotoğraf atabilir misin ? Oyun açınca bilgisayarın ısınması normal bir durum. Sen yine de bir fotoğrafları at.

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir şey sorcam.
Bu sıcaklık değerlerini nasıl atıcam program varmı?
CS GO da göstericem de

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Amd FX PROCESSOR Black EDITION
AMD FX 6-CORE 3.5 GHZ
İşlemcimin tam adı bu yanlış olmasında :)

Arkadaşım stok fan varmış fakat çok ses yapıyormuş :(
Sıcaklık değeri normalmişNormal oyuna girdiğim için
Fakat Ses beni çok etkilediği için bir 30 tlilk fan taktırsam sorun çözülürmü?