- En iyi cevaplar
- 4
Q4CT1ney?? ne muhdesi :? neyse ben kaçar
Q4CT1ney?? ne muhdesi :? neyse ben kaçar
daha degil
Ne Türk mantığı kardeşim? 600 RPM bir fan ile bir laptobu soğuıtabileceğini mi sanıyorsun?Zaten teknolojide klasik Türk mantığı işler.. "Pahalıysa kalitelidir"
iPhone için demiyorum hatta tüm apple ürünleri.. Hiçbiri o parayı hak etmiyor..
Gayet normal. Bende de öyle. İşlemcinin dahili grafik kartını kullandığı için olabilir.MC AÇIK grafik işlemcim daha soğuk![]()
hıh entegre ekran kartı mı o zman nasıl seus ultra shaderi kasmadan açabiliyorum (100 fps)Ne Türk mantığı kardeşim? 600 RPM bir fan ile bir laptobu soğuıtabileceğini mi sanıyorsun?
Apple Türkiye'de birazcık daha pahalı.[DOUBLEPOST=1409760823,1409760471][/DOUBLEPOST]
Gayet normal. Bende de öyle. İşlemcinin dahili grafik kartını kullandığı için olabilir.
Tamam işte kalitesi fiyatına göre artıyor.. Ben onu diyorum.. Fiyat arttıkça kalitesi artar dedim bu soğutucularda..Ne Türk mantığı kardeşim? 600 RPM bir fan ile bir laptobu soğuıtabileceğini mi sanıyorsun?
Apple Türkiye'de birazcık daha pahalı.
Klima ile 26 dereceyi görmüştüm en düşük![]()
Adamın konusu da ondan..Her baktığım konuda olmak zorundamısın?
Seninki masaüstü canım. Bilmem kaç fan vardır. Bu Lenovo Z580. Hem de İzmir'de.![]()
Şu ankiStok AMD fanı kullanıyorum, Kayseride yaşıyorum.
3 tane var. Güç kaynağı, işlemci ve grafik kartımın.Seninki masaüstü canım. Bilmem kaç fan vardır. Bu Lenovo Z580. Hem de İzmir'de.