İstanbul dışında yaşamak

Nerede yaşıyorsun?

• İstanbul

Kullanılan: 3 13.0%
  • İzmir

Kullanılan: 6 26.1%
  • Ankara

Kullanılan: 3 13.0%
  • Bursa

Kullanılan: 1 4.3%
  • Diğer...

Kullanılan: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar nasıl yapabiliyorsunuz bunu? Ben başka şehirde yaşayamıyorum. Türkiyenin en gelişmiş ili istanbul. Diğer illerde mesela diyarbakırda, batmanda pizza falan sipariş vermek çok zor değil mi eve? Benim en büyük sıkıntım o. Başka şehirde yaşasan yemek söylemek dert, adam akıllı marka bulmak dert, toplu taşım dert, dertte dert. Hayal bile edemiyorum. Acaba oradakiler nasıl yaşıyor :)

NOT: Kesinlikle başka şehirleri küçük düşürme amacıyla paylaşmadım. Gerçekten çok zor bir durum bence.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yani mantiksiz bana görede. Yaşanicak en iyi yer bana göre şu an dünyada ingiltere ve japonya. Aslinda çinde çok güzel ama havasi rezalet fabrikalar yüzünden.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayy lmao. Sen İstanbul'dan dışarı adımını attın mı?İzmir, İstanbul'un v.2 versiyonu bence. Trafik İstanbul'unki kadar değil. Modern. İnsanları Ata'mıza saygı duyuyor. Yemek söylemek sıkıntı falan değil, kafeleri çok hoş. Trafik olmadığından sipariş sıkıntısı yok. Hatunlar da hoş. Sahil kenarında yürümesi de hoş. Belediye bildiğim bir yolu zibilyon yıldır tamamlamadı; sıkıntı gördüğüm tek nokta da bu. Elbette İstanbul da güzel, her kentin kendine has güzellikleri var. Fakat senin yazdığın çok saçma.
Yani mantiksiz bana görede. Yaşanicak en iyi yer bana göre şu an dünyada ingiltere ve japonya. Aslinda çinde çok güzel ama havasi rezalet fabrikalar yüzünden.
İngiltere mi? Cidden mi? Haberleri incele.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin şehirleri bilmem ama bana göre (bana göre) Yalova'yı başka şehirlere değişmem. Çok büyük bir şehir olmasada büyüdüğü doğrudur. Çok modern bir şehir olmasada havası çok güzel bir şehirdir. Yaşam alanı olarak yaşanacak bana göre en güzel yerdir. Sana göre İstanbul ona göre Kütahya Canakkale bana göre Yalova. Çınarcık çok küçük bir ilçede olsa sipariş vermesi bakımındada rahat, lunaparkı manzarası iskelesi çarşısı her şeyi çok hoş bir şehirdir. Tabi ki daha güzelleride var daha kötüleride vardır elbet.
____
Kısacası Istanbul sana göre güzel bana göre güzel değil. Ben İstanbul'u beğenmiyorum mesela.Antalya dışına çıkmam gerekse Yalova'ya hadi orası olmasın İzmire Ankara'ya felan giderim ama İstanbulu tercihlerime sokmam mesela. Istanbul şehri bana göre değil örneğin.

_

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ankara da modern ve gelişmiş. İstersen git Kızılayda kekoluk yap istersen git Çayyolunda zenginlerle takıl falan filan. Ama İstanbul'a gittim ve gerçekten modern pahalı ve temiz bir şehir.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ayy lmao. Sen İstanbul'dan dışarı adımını attın mı?İzmir, İstanbul'un v.2 versiyonu bence. Trafik İstanbul'unki kadar değil. Modern. İnsanları Ata'mıza saygı duyuyor. Yemek söylemek sıkıntı falan değil, kafeleri çok hoş. Trafik olmadığından sipariş sıkıntısı yok. Hatunlar da hoş. Sahil kenarında yürümesi de hoş. Belediye bildiğim bir yolu zibilyon yıldır tamamlamadı; sıkıntı gördüğüm tek nokta da bu. Elbette İstanbul da güzel, her kentin kendine has güzellikleri var. Fakat senin yazdığın çok saçma.

İngiltere mi? Cidden mi? Haberleri incele.
Ada ülkelerini seviyorum.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İstanbul'dan çıktığın anda oksijeni kesiyorlar. Burada yiyecek de yok ve warzone gibi hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Ayrıca zombilerle yaşadığımız için The Walking Dead sezon araları bizim için sıkıntı olmuyor. Bir de nükleer böcekler var İstanbul dışında. Neyse ki bir avuç internetimiz var ve etrafında ateş yakıp toplanıyoruz...

(Burada da hayat gayet normal, ülke sadece İstanbul'dan ibaret değil.)

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Küçük şehirlerde yaşam daha rahat, ben çorumdayım ev kiraları ucuz, toplu taşıam demişsin neredeyse gerek yok çünkü yürüyerek gide bilirsin çok uzak değil, trafik yok karşıdan karşıya çok rahat geçersin, marka demişsin de günümüz de büyük firmalar her yere mağza açtı artık marka sorunu çekmezsin :D

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstanbul dışına çıktığında Owerwatch ve tf2 karakterleri savaşıyo gelcenmi çok zevklide soldier sürekli komut veriyo

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İstanbul çok iğrenç. Sağlıklı yaşam yok, hırsız dolu. En iyisi kasaba, köy tarzı bir yerde yaşamak.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Karadenizde yaşamanı öneririm. Ülkeye uzaydan bakıldığında en çok ağaç bulunan yer oksijeni fazla yerde insanın içi rahatlıyor. Ayriyeten bu sürekli sipariş verme olayı. Oğlum hazır gıdalar belirli bir süreden sonra zararlı. Tek yaşıyacaksan yemek yapmayı öğren. Yemek yapmak zor bişi değil.
İstanbul hakkında bir şey söylemekte istiyorum. Allah korusun başına bir kaza geldi. O trafikte hastaneyi unut yaya yoluyla yardım ekipleri bile gelemiyor. Zaten abarta abarta 22 milyon kişi doluşmuş. İnsanlar soluyacak temiz hava bulamıyor. Ağaç desen kalmamış her yere mağaza market yapıyorlar. İlla takıntılıyım diyorsan. Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Trabzon, Diyarbakır gibi büyük şehirler bile var. Sen dalga geçmişsin gibi geldi. Aynı Memleketim olan Çankırıyla burger king denen firmanın Çankırıda bile var diyip dalga geçmesi gibi bişi.

Son düzenleme:

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel iyide...Başka yerde yaşayan biri (mesela ben) trafikte ölür.Bence en yaşanabilir ilimiz Isparta.Trafik yok.Kalabalık değil.Tabi Valiliklerin orası sayılmazsa...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk