İstanbul dışında yaşamak

Nerede yaşıyorsun?

• İstanbul

Kullanılan: 3 13.0%
  • İzmir

Kullanılan: 6 26.1%
  • Ankara

Kullanılan: 3 13.0%
  • Bursa

Kullanılan: 1 4.3%
  • Diğer...

Kullanılan: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

SuperNova14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hewal burasi vandor çıka hoşdir.
(Vanda yaşıyorum ve bundan çok üzgünüm tabii ki sipariş felan edebiliyoruz fakat insanlarında sıkıntı var)
(Üsteki benim konuşma stilm değil :)

bence en güzel küçük şehir :)

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Taylanda taşının, trafik falan yok kalabalık olmasına rağmen herkes motor kullanıyor, aşağıda phuket falan sahilleri osu busu. Tek dezavantajı insanlar ve dil çok itici geldi bana. Bu arada başkenti bangkok, istanbuldan daha gelişmiş :p

İlkutayhands

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şahsen antalyada yaşıyorum şu an hiçbir sıkıntısı yok deniz desen var kum desen var ama bana kalsa gitceğim yer kesinlikle norveç olurdu

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Beyler herkes bilir yaşamak için küçük şehirin uygun olduğunu. Ben de yaşamak için uzak bir yerler isterdim kırsal tertemiz hava karım ve çocuklarımla
İş imkanları diye bir mesele var. Benim gözüm yükseklerde kariyer açısından harika planlarım var ve planlarımın başı, İstanbul. Bunun sebebi orayı sevdiğimden filmde dizide gördüğümden değil orası her insana her imkanı sağlayabiliyor. Nerde yaşıyorsan yaşa sen İstanbulda yaşadığın yerin aynı özelliklerini bulabilirsiniz. 81 ilin 80 çeşidi İstanbulda zaten mevcut. En lüksünden en berbat mahallesine kadar. 22 milyon insan aptal değil. Akıllı olun beyler çakal olun ki yükselebilesiniz bu dünyada.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mersin'inin En Küçük İlçelerinden Birinde Yaşıyorum Eve Piza Söylemiyorum Zaten Küçük Olduğu İçin 20 Adım Atıp Kendim Gidip Yiyorum Deniz'in Önündeki Cafelerde Arkadaşlarla Gidip Denize Girip Takıla Biliyoruz Suç Durumu Falanda Yok Polisler Arabanın İçinde Klimayla Oturuyor Tek Sorun Firma Eksikliği Ve Yol Yapımları :)