İşte hep merak ettiğim şey...

• Konuyu başlatan Doğan Can
  • Başlangıç tarihi

Sizce doğru mu söylüyor

• Evet

Kullanılan: 3 17.6%
  • Hayır

Kullanılan: 9 52.9%
  • Bence yalan ama yinede doğruysa diye bir şey yazıcam

Kullanılan: 2 11.8%
  • Bence doğru ama düşüncemi yazmıyacağım

Kullanılan: 3 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hb [HeroBrine] mitolojik bir karkter bu insanların oyuna efsane ekleme isteğinden doğmuş HAYALİ bir karakterdir var olmamıştır, yoktur ve olma ihtimali de oldukça düşüktür artık kapatın konuyu bıktım ya

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
belkide elmasdır hiçbirimizin keşfedemediği şey :D (önceden biri yazarsa özür dilerim)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
aynen ben end taşından portal yapıp yakmayı denicem
Yasin cümlelerini az Türkçeye uygun yaz bu yüzden çocuk diyorlar(bu nedenlerden sadece biri) yaşı büyük olan çoğu kişi denicem yazmaz ''deneyeceğim'' yazmalısın yoksa herkes Türkçeyi böyle keserse, bölerse bir dilimiz kalmayacak (burada sana hakaretim yok sadece dilimize sahip çıkmaya çalışıyorum)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yasin cümlelerini az Türkçeye uygun yaz bu yüzden çocuk diyorlar(bu nedenlerden sadece biri) yaşı büyük olan çoğu kişi denicem yazmaz ''deneyeceğim'' yazmalısın yoksa herkes Türkçeyi böyle keserse, bölerse bir dilimiz kalmayacak (burada sana hakaretim yok sadece dilimize sahip çıkmaya çalışıyorum)
gerçekten öylemi vay vay vayyyyyy demek bıraktığım sitedeki adamlar aslında 9 yaşında ama gizliyolarmış vay vay

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yahu olamıyor post kasıyor bende rapor ettim banlansın ya :D
Gerçekten rahatsız ediciymişsin laflarına hakim ol konuşacaksan özel mesaj ile konuş burda post kasma.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Konu kilitlenmiştir. Konu içerisinde tartışma çıkaran arkadaşların bir daha herhangi bir konuda tartışma çıkarması durumunda foruma girişleri engellenecektir. Trolling yapmayın forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...