Herobrine aslında bir stevenin minecraft dünyasına gelme sebeplerine benzer gibi.
...sebeplerine benzer gibi.
aynen ben end taşından portal yapıp yakmayı denicembence Minecaft'ta nether - end ve normal dünya dışında başka bir yer daha var
Yasin cümlelerini az Türkçeye uygun yaz bu yüzden çocuk diyorlar(bu nedenlerden sadece biri) yaşı büyük olan çoğu kişi denicem yazmaz ''deneyeceğim'' yazmalısın yoksa herkes Türkçeyi böyle keserse, bölerse bir dilimiz kalmayacak (burada sana hakaretim yok sadece dilimize sahip çıkmaya çalışıyorum)aynen ben end taşından portal yapıp yakmayı denicem
gerçekten öylemi vay vay vayyyyyy demek bıraktığım sitedeki adamlar aslında 9 yaşında ama gizliyolarmış vay vayYasin cümlelerini az Türkçeye uygun yaz bu yüzden çocuk diyorlar(bu nedenlerden sadece biri) yaşı büyük olan çoğu kişi denicem yazmaz ''deneyeceğim'' yazmalısın yoksa herkes Türkçeyi böyle keserse, bölerse bir dilimiz kalmayacak (burada sana hakaretim yok sadece dilimize sahip çıkmaya çalışıyorum)
bak işte hala çocuk gibi davranıyorsun Yasin ciddi ol lan iki dakikagerçekten öylemi vay vay vayyyyyy demek bıraktığım sitedeki adamlar aslında 9 yaşında ama gizliyolarmış vay vay