- En iyi cevaplar
- 0
Başlıktada belirttiğim gibi servere 1iptan 1kişi girme skripti arıyorum. Yapabilen var mı?
O yapılı ama modeme reset atıp kayıt olabiliyorlar.Ayarlarda var RegisterPerIP diye
Eventlerde filan adam 5 6 çar ile giriyor. Bide illegal top5kasmalar baslıyor.modemi resetleyin ıp değişiyor rastgele ıp geliyor.
yani mantıksal olarak yapabilirsin modemi resetlemeyi bilmeyenler giremezler.
Bulamadm. Bu forumda mı yaptın?Daha önce yapmıştım, araştırırsan bulabilirsin. Ancak engellenmesi zor, proxy açarlar.
Evet.Bulamadm. Bu forumda mı yaptın?
Sabırsızlıkla Bekliyor Olacağım. Unutmazsın İnşallahşu an başka bilgisayardayım ama yarın skript ile yapıp atabilirim.
Kendi sunucumada eklicektim zaten bunu ondan unutmamSabırsızlıkla Bekliyor Olacağım. Unutmazsın İnşallah
Authmede Sadece Kayıt Yapabilme var diye biliyordum. Ama essentialsıda araştırcam..Dostum Essentials Mı Yoksa Authme Olucaktı Bunlardan 2 sinden 1 tanesinde yapılıyordu.Ama Muhtemelen Authme Araştırırsan bulursun . .
Authme den engelleniyor ama sadece kayıt olmayı engelliyor o.Örneğin yeni üyelik açtın bidaha açmaya çalısırsan üyelik olmaz ama modeme reset atarsan yeni üyelik açabilir.Authmede Sadece Kayıt Yapabilme var diye biliyordum. Ama essentialsıda araştırcam..