on rightclick with a paper:
execute console command "/chest
execute console command "/chest %player%
Bunda oyuncular /chest yazarsa item olmadan bile açabilirler. Benim yöntemimle yap.Secret Pluginsiz Hazırlayabilirmisin
AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Copyright meselesini kabul etmiyorum. Sizin sorumluluğunuzda.
AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Oyunculara permissionu ver.
Essentials yükle.
Eşyayı /powertool yazdığıngizlikomut yaz.
Hayırlı olsun.
Denerim.[DOUBLEPOST=1405965316,1405963942][/DOUBLEPOST]Alpachest plugini gerektirmez.Secret Pluginsiz Hazırlayabilirmisin
open chest with 1 rows named "Chest" to player
İlk yorumundaki olmadı.Denerim.[DOUBLEPOST=1405965316,1405963942][/DOUBLEPOST]Alpachest plugini gerektirmez.
Kod:on rightclick with a paper: open chest with 1 rows named "Chest" to player
Şimdi düzelmesi lazımİlk yorumundaki olmadı.
Bunu denedim şimdide böyle hata alıyorum.
invalid line - all code has to be put into triggers (canta.sk,line 3pen chest with 1 rows named "Chest" to player')
open chest
open chest with 1 rows named "Chest" to player
Bana kodu atabilirmisin?
Kodu derken?Bana kodu atabilirmisin?
Benim yöntemimle mis gibi kullan işte.AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Essentials yükle.
Bu arada /alphachest help komutunu da silmeyi unutma.
Hayırlı olsun.
Evet ama avatarım mis gibi işareti yapmıyor. Avatarımı kendim çektim Antalya - Alanya arasında seyahat ederken. 3 gün önce.avatarındaki gibi mi
HighSchoolRPG çakması mı yapıyorsunuz?
Ben daha önce buna benzeyen gördüm ama bu resimdekini lokantada ilk defa gördüm bunu. Aynısından hiç görmedim. Antalya - Alanya arasında. Sultan Çorbacı diye. 2 şubesi var. 1. şubesinde çektim bu fotoyu. Konya yemekleri vb. yapan bir lokanta. Çorbaları çok güzel.bizim burdada aynısı var
HighSchool'u yapıyorum. -,-E
Evet ama avatarım mis gibi işareti yapmıyor. Avatarımı kendim çektim Antalya - Alanya arasında seyahat ederken. 3 gün önce.
Arkadan ve biraz daha uzaktan çekilmiş hali de var. Ancak şu an telefonum yanımda değil. Alınca atarım.[DOUBLEPOST=1405971153,1405970795][/DOUBLEPOST]
HighSchoolRPG çakması mı yapıyorsunuz?
Deniyorum..@Rizelee Paylaşmış Buyur
https://www.mediafire.com/?j390gp7maaabpdy
Orjinal Sitesi
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugin...nshop-backpack-mystery-box-skript-skquery/#p1
Bu Linkte Token Shop[Token Marketi],Mystery Box[Süpriz Kutu] ve Backpack[Çanta] Var.
HighSchool'u yapıyorum. -,-
Nickim BlueThunder_
MİNECRAFTTÜRK'e fazla bakmadığımdan rastgele bir hesapla girdim.
Deniyorum..
Benim yöntemimle mis gibi kullan işte.AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Essentials yükle.
Bu arada /alphachest help komutunu da silmeyi unutma.
Hayırlı olsun.