on rightclick with a paper:
execute console command "/chest
execute console command "/chest %player%
Bunda oyuncular /chest yazarsa item olmadan bile açabilirler. Benim yöntemimle yap.Secret Pluginsiz Hazırlayabilirmisin
AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Copyright meselesini kabul etmiyorum. Sizin sorumluluğunuzda.
AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Oyunculara permissionu ver.
Essentials yükle.
Eşyayı /powertool yazdığıngizlikomut yaz.
Hayırlı olsun.
Denerim.[DOUBLEPOST=1405965316,1405963942][/DOUBLEPOST]Alpachest plugini gerektirmez.Secret Pluginsiz Hazırlayabilirmisin
open chest with 1 rows named "Chest" to player
İlk yorumundaki olmadı.Denerim.[DOUBLEPOST=1405965316,1405963942][/DOUBLEPOST]Alpachest plugini gerektirmez.
Kod:on rightclick with a paper: open chest with 1 rows named "Chest" to player
Şimdi düzelmesi lazımİlk yorumundaki olmadı.
Bunu denedim şimdide böyle hata alıyorum.
invalid line - all code has to be put into triggers (canta.sk,line 3pen chest with 1 rows named "Chest" to player')
open chest
open chest with 1 rows named "Chest" to player
Bana kodu atabilirmisin?
Kodu derken?Bana kodu atabilirmisin?
Benim yöntemimle mis gibi kullan işte.AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Essentials yükle.
Bu arada /alphachest help komutunu da silmeyi unutma.
Hayırlı olsun.
Evet ama avatarım mis gibi işareti yapmıyor. Avatarımı kendim çektim Antalya - Alanya arasında seyahat ederken. 3 gün önce.avatarındaki gibi mi![]()
HighSchoolRPG çakması mı yapıyorsunuz?
Ben daha önce buna benzeyen gördüm ama bu resimdekini lokantada ilk defa gördüm bunu. Aynısından hiç görmedim. Antalya - Alanya arasında. Sultan Çorbacı diye. 2 şubesi var. 1. şubesinde çektim bu fotoyu. Konya yemekleri vb. yapan bir lokanta. Çorbaları çok güzel.bizim burdada aynısı var
HighSchool'u yapıyorum. -,-E
Evet ama avatarım mis gibi işareti yapmıyor. Avatarımı kendim çektim Antalya - Alanya arasında seyahat ederken. 3 gün önce.
![]()
Arkadan ve biraz daha uzaktan çekilmiş hali de var. Ancak şu an telefonum yanımda değil. Alınca atarım.[DOUBLEPOST=1405971153,1405970795][/DOUBLEPOST]
HighSchoolRPG çakması mı yapıyorsunuz?
Deniyorum..@Rizelee Paylaşmış Buyur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Orjinal Sitesi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Linkte Token Shop[Token Marketi],Mystery Box[Süpriz Kutu] ve Backpack[Çanta] Var.
HighSchool'u yapıyorum. -,-
Nickim BlueThunder_
MİNECRAFTTÜRK'e fazla bakmadığımdan rastgele bir hesapla girdim.
Deniyorum..
Benim yöntemimle mis gibi kullan işte.AlphaChest'in jarını winrarla aç. plugin.yml'yi Notepad++ ile aç. commands'ta chest yazan yeri kimsenin bilemeyeceği bir şey yap.
Essentials yükle.
Bu arada /alphachest help komutunu da silmeyi unutma.
Hayırlı olsun.