[Istek] Hata yardımı

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yüksek ihtimalle çalışmaz,çünki bir if değeri yok öncden.
Ama diiğerleri çalışacaktır

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bi skript için bu kadar tartışmaya ne gerek vardı? :) Boşu boşuna kalp kırmışsınız sorun halledildi mi bari? :p

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabikide buyur o en son yaptığımda 11 hata vardı 9 a düşürdüm ifleri çıkardım
Birader Dedigim Gibi Tab Hatası Alıyorsun Yeni Bir Sayfa Aç Kodları Sıra Sıra Ekle Boşluk Atlarken Tabları Düzgün Yaparsan Büyük İhtimal Sorun Gidecektir
2.olarak 33. satırda add {....... gibi bir yazı var add derken add to {...... olmalı bunada dikkat edersen büyük ihtimal sorun giderilecektir..

cagriaykut

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birader Dedigim Gibi Tab Hatası Alıyorsun Yeni Bir Sayfa Aç Kodları Sıra Sıra Ekle Boşluk Atlarken Tabları Düzgün Yaparsan Büyük İhtimal Sorun Gidecektir
2.olarak 33. satırda add {....... gibi bir yazı var add derken add to {...... olmalı bunada dikkat edersen büyük ihtimal sorun giderilecektir..
Tamam bi deniyeceğim.

Herşeyi düzelttim fakat versiyon geliştiriyorum addkill ve adddeath gibi ama arg olarak [<***>] sayı argını yazabilirmisiniz?

cagriaykut

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /addkill [<player>] [<number>]:
    permission: skript.addkill
    permission message: {@prefix} &8Yetkin Yok!
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                add %arg-2% to {kesme.%arg-1%}
                send "&c%arg-1% adlı kişiye %arg-2% kadar kill yolladın." to player
                send "&c%player% adlı kişi sana &a%arg-2% kill yolladı!" to arg-1
Çalışırmı ? add %arg-2% to {kesme.%arg-1%} kısmı add {kesme.%arg-1%} to %arg-2% olsa veya ?​

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /addkill [<player>] [<number>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                add %arg-2% to {kesme.%arg-1%}
                send "&c%player% adlı kişi sana &a%arg-2% kill yolladı!" to arg-1
Çalışırmı ? add %arg-2% to {kesme.%arg-1%} kısmı add {kesme.%arg-1%} to %arg-2% olsa veya ?​
Böyle Çalışır Büyük İhtimal
PHP:
command /addkill [<player>] [<int>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                add arg 2 to {kesme.%arg-1%}
                send "&c%player% adlı kişi sana &a%arg-2% kill yolladı!" to arg 1