xEndlessV2
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yüksek ihtimalle çalışmaz,çünki bir if değeri yok öncden.
Ama diiğerleri çalışacaktır
Onu düzelttimYüksek ihtimalle çalışmaz,çünki bir if değeri yok öncden.
Evet ancak son sürümünde forumdada skript bölümünde paylaşmayı düşünüyorum.Pvp mi açıyorsun?
şşşş adam yorun kasıyor.Çözümü söylüyorum sallamış oluyorum. Bu da böyle bir insan.
Tabikide buyur o en son yaptığımda 11 hata vardı 9 a düşürdüm ifleri çıkardımşşşş adam yorun kasıyor.
Oyundaki hata çıktısını atar mısınız?
Birader Dedigim Gibi Tab Hatası Alıyorsun Yeni Bir Sayfa Aç Kodları Sıra Sıra Ekle Boşluk Atlarken Tabları Düzgün Yaparsan Büyük İhtimal Sorun GidecektirTabikide buyur o en son yaptığımda 11 hata vardı 9 a düşürdüm ifleri çıkardım
![]()
Tamam bi deniyeceğim.Birader Dedigim Gibi Tab Hatası Alıyorsun Yeni Bir Sayfa Aç Kodları Sıra Sıra Ekle Boşluk Atlarken Tabları Düzgün Yaparsan Büyük İhtimal Sorun Gidecektir
2.olarak 33. satırda add {....... gibi bir yazı var add derken add to {...... olmalı bunada dikkat edersen büyük ihtimal sorun giderilecektir..
command /addkill [<player>] [<number>]:
permission: skript.addkill
permission message: {@prefix} &8Yetkin Yok!
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
add %arg-2% to {kesme.%arg-1%}
send "&c%arg-1% adlı kişiye %arg-2% kadar kill yolladın." to player
send "&c%player% adlı kişi sana &a%arg-2% kill yolladı!" to arg-1
Böyle Çalışır Büyük İhtimalÇalışırmı ? add %arg-2% to {kesme.%arg-1%} kısmı add {kesme.%arg-1%} to %arg-2% olsa veya ?Kod:command /addkill [<player>] [<number>]: permission: skript.addkill permission message: {@prefix} &8Yetkin Yok! trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: add %arg-2% to {kesme.%arg-1%} send "&c%arg-1% adlı kişiye %arg-2% kadar kill yolladın." to player send "&c%player% adlı kişi sana &a%arg-2% kill yolladı!" to arg-1
command /addkill [<player>] [<int>]:
permission: skript.addkill
permission message: {@prefix} &8Yetkin Yok!
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
add arg 2 to {kesme.%arg-1%}
send "&c%arg-1% adlı kişiye %arg-2% kadar kill yolladın." to player
send "&c%player% adlı kişi sana &a%arg-2% kill yolladı!" to arg 1