[ISTEK] Hub Sunucu Skript

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm ,
Arkadaşlar Hub Sunucum İçin Birkaç Skript İstiyiecem Sizlerden Yardımcı Olursanız Teşekkür Ediyorum ..

* Hub Sunucularda Klasik AnadoluJet , Oyuncuları Açma Kapama Bu Skriptleri Bi Arkadaş Bi Sitede Paylaşmıştı Yani Hepsini İçeriyiordu O Sitede şu an Bulamadım Eğer O Siteyi Bilen Arkadaşımız Var İse Paylaşırsa Yararlanmış Oluruz ..

* Hub Sunucum İçin AnaLobbyde Hiçbiryer Kırılmasın , PVP Kapalı Olsun Yani her şey Kapalı Olsun Normal Bir Hub Sunuculardaki AnaLobbyde Olan her şey , Bunları Yapmaya Çalışıncada Hata Mesajı Çıkmasın ..

* Bir Komutla Menü Açılsın O Menünün İçinde Kafaya Cam Takma , Kum Takma Gibi Şeyler Olsun 1 2 Tane Örnek Verirseniz Ben Çoğaltırım ..

* Belirtilmiş Bir Dünyada Hız , Zıplama , Ölümsüzlük , Yenilenme , Görünmezlik Gibi Şeyler Aktif Olsun ..

* FakeLobby İçin Aktarma Yaparken Hareket Edilmesin , Görünmezlik Aktif Olsun , Yani Normal Bir FakeLobbyde her şey Olsun

Arkadaşlar Bu Skriptler Herkese Lazım Olan Skriptler Eğer Burdan Destek Verirseniz Bir Daha Bunun Hakkında Konu Açılmaz , Açıldığındada Bu Konu Linki Atılır Yani SAdece Benim İçin Yardımcı Olmayacaksınız ..
Şimdiden Yardım Eden Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum
İyi Forumlar,

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Teşekkür Ediyorum Ancak , Hangi Bir Kurucu araştırma Yapmadan Konu Açarki ? Ben Bulamadım Ve Foruma Konu Açmayı Düşündüm ? İstediğim Skriptlerin Sadece 1.si Google Amcada Mevcut Ve Ben Bulamadım ..
Eğer Siz Biliyorsanız
" Tek bir şey diğeceğim
Bunların Hepsi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Var . (İstediklerinin Hepsi)
Lütfen Araştırma Yapmadan Konu Açmayalım ! "

Cümlesini Kullanmadan Önce Linkleri Paylaşssanız Daha Yardımcı Olursunuz .
İyi Forumlar ..
Herşeyi skript ile yapmana gerek yok
Pvp Kapatma : /mvm set pvp false / /rg flag __global__ pvp deny
Blok Kırmayı Kapatmak : /rg flag __global__ build deny
Ölümsüzlük : /rg flag __global__ invincible allow

Kafa Takma İçin Pluginler Var Hub Gadgets

Girişte Hız 3 + Zıplama 3 + Gece Görüşü 3 Verir
KOD
PHP:
on join:
    wait 3 tick
    apply speed 3 to player for 999 day
    apply jump boost 3 to player for 999 day
    apply night vision 3 to player for 999 day

* FakeLobby İçin Aktarma Yaparken Hareket Edilmesin , Görünmezlik Aktif Olsun , Yani Normal Bir FakeLobbyde her şey Olsun
Bunun Pl si Var Araştırısan Bulursun (Çakma Lobiden Lobiye Aktarma pl si diye)

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Öncelikle biraz araştırma yap.
Herseyi istemek yerine kendin yapmayı dene.
Ve herseyide skript ile yapma.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Skript'i bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Her şey skript ile yapılamaz,java ile istesen neyse. Zaten istediklerinin hepsi ya paylaşılmıştır ya da oyun içinde kod ile yapılabilir.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyi skript ile yapmana gerek yok
Pvp Kapatma : /mvm set pvp false / /rg flag __global__ pvp deny
Blok Kırmayı Kapatmak : /rg flag __global__ build deny
Ölümsüzlük : /rg flag __global__ invincible allow

Kafa Takma İçin Pluginler Var Hub Gadgets

Girişte Hız 3 + Zıplama 3 + Gece Görüşü 3 Verir
KOD
PHP:
on join:
    wait 3 tick
    apply speed 3 to player for 999 day
    apply jump boost 3 to player for 999 day
    apply night vision 3 to player for 999 day

Bunun Pl si Var Araştırısan Bulursun (Çakma Lobiden Lobiye Aktarma pl si diye)
Öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum ancak , ben wg ile yapmayı bilmiyorsam niye hub sunucu açayım ? Wg ile yapmamamın sebebi herhangi bir blok kırmama ve birbirine vurmaya çalıştığında hata mesajı çıkıyor bunu jardan kapatmayı denedim ancak yapamadım ve forumda bjnun konuları mevcut , simplelobby - playerhubitems - Lobby plygini kullandım ve hiçbirinde sunucumda config.yml oluşmuyor nedenini bilmiyorum Skript bölümüne konu açmamın sebebi budur ve cevap olarak üsteledim tekrar üsteliyorum , araştırma yapmadan konu açmadım @gambid arkadaşıma sordum , forumda birçok Pluginer veya skripter arkadaşıma bu konu Hakkı'nda birçok soru sordum yeterli cevabı alamayınca konu açma gereği duydum .. LÜTFEN Bunu bir tartışma olarak görmeyin cevaplar için çok teşekkür ederim ..
Öncelikle biraz araştırma yap.
Herseyi istemek yerine kendin yapmayı dene.
Ve herseyide skript ile yapma.
Araştırma yapmadan konu açmam bu benim felsefemdir , araştırma yapmasam bile herhangi bir arkadaşıma bu konu Hakkı'nda soru sorarım eğer yeterli cevap alamazsam konu açarım , Skript Java'dan daha kolay yazılan bir Nasıl desem Kod türü gibi birşeydir , ve yanlış bilmiyorsam daha az alan kaplıyor Skript o yüzden skripti üsteliyorum ..
Skript'i bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Her şey skript ile yapılamaz,java ile istesen neyse. Zaten istediklerinin hepsi ya paylaşılmıştır ya da oyun içinde kod ile yapılabilir.
Ustam dediğim gibi skripti Java'dan üstün tutmuyorum Ancak daha az yer kapladığı için veya ben böyle bildiğim için Skript çok kullanıyorum ..

@Bahattin98 arkadaşım gerekli cevabı vermiştir , konu kilit lütfen ..

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum ancak , ben wg ile yapmayı bilmiyorsam niye hub sunucu açayım ? Wg ile yapmamamın sebebi herhangi bir blok kırmama ve birbirine vurmaya çalıştığında hata mesajı çıkıyor bunu jardan kapatmayı denedim ancak yapamadım ve forumda bjnun konuları mevcut , simplelobby - playerhubitems - Lobby plygini kullandım ve hiçbirinde sunucumda config.yml oluşmuyor nedenini bilmiyorum Skript bölümüne konu açmamın sebebi budur ve cevap olarak üsteledim tekrar üsteliyorum , araştırma yapmadan konu açmadım @gambid arkadaşıma sordum , forumda birçok Pluginer veya skripter arkadaşıma bu konu Hakkı'nda birçok soru sordum yeterli cevabı alamayınca konu açma gereği duydum .. LÜTFEN Bunu bir tartışma olarak görmeyin cevaplar için çok teşekkür ederim ..
O Yazı Çıkınca ne Oluyor Acaba ! Sunucuna Bot Mu Giriyor ? , Sunucun Mu Çöküyor

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98

Araştırma yapmadan konu açmam bu benim felsefemdir , araştırma yapmasam bile herhangi bir arkadaşıma bu konu Hakkı'nda soru sorarım eğer yeterli cevap alamazsam konu açarım , Skript Java'dan daha kolay yazılan bir Nasıl desem Kod türü gibi birşeydir , ve yanlış bilmiyorsam daha az alan kaplıyor Skript o yüzden skripti üsteliyorum ..

Ustam dediğim gibi skripti Java'dan üstün tutmuyorum Ancak daha az yer kapladığı için veya ben böyle bildiğim için Skript çok kullanıyorum ..

@Bahattin98 arkadaşım gerekli cevabı vermiştir , konu kilit lütfen ..

Mesajı neden kapatmak istiyor sun ki ?
Mesajın bi zararı yok

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Yazı Çıkınca ne Oluyor Acaba ! Sunucuna Bot Mu Giriyor ? , Sunucun Mu Çöküyor
Bak cümleler içerisinde " ! " bu ne ya ben istemiyorum kardeşim sevmiyorum o yazıyı çıkmasın kendi sunucum , herhangi bir hakaret yok sana karşı " ! " kullanma sebebin nedir ? Bak ben kimseyle tartışma oluşturmak istemiyorum konuyu uzatmayalım

Mesajı neden kapatmak istiyor sun ki ?
Mesajın bi zararı yok
Takıntı diyelim sağ duyun için sağ ol birader