[İstek] İnternet sitesinden VIP satışı

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
siz zor yolu sçiyorsunuz 3 pay mikro ödeme ile yapılabiler hemde çok basit birşekilde tek greken java+php onlarda bende var :D
aynı buycraft gibi bir plugin yapacaksın zor değil para geldi bildirimi gelince direk oyunda senin belirlediğn komutları yazacak skript ilebile yapılabilir.
3Pay iş ortağıyım.
PHP bilgim rezalet PM ile görüşelim...

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
3pay vs.vergi levhasi istiyor. Php ve sql yeterli uniocraft.com gibi yapmaniz icin.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
3pay vs.vergi levhasi istiyor. Php ve sql yeterli uniocraft.com gibi yapmaniz icin.
Vergi levhamız var hocam. :)
3Pay iş ortağıyım olacağım demiyorum size.
Size sorduk fiyat istedik fakat bir anda ücreti yüksek verdiniz.
O yüzden bizde vaz geçtik.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Vergi levhamız var hocam. :)
3Pay iş ortağıyım olacağım demiyorum size.
Size sorduk fiyat istedik fakat bir anda ücreti yüksek verdiniz.
O yüzden bizde vaz geçtik.

Yok genele soyledim zaten. Eskiden ucuz fiyatlara yapiyordum fakat su siralar asiri yogunluk oldugu icin yapmaya deger bi fiyat istedim. Aslinda cok basit bir is. Temel PHP bilseniz yeter internette her turlu bilgi var

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yok genele soyledim zaten. Eskiden ucuz fiyatlara yapiyordum fakat su siralar asiri yogunluk oldugu icin yapmaya deger bi fiyat istedim. Aslinda cok basit bir is. Temel PHP bilseniz yeter internette her turlu bilgi var
İşte hocam...
Belli bir kaynak varmıdır bunu yapabileceğim ?
Bana yol gösterirmisiniz ?

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
İşte hocam...
Belli bir kaynak varmıdır bunu yapabileceğim ?
Bana yol gösterirmisiniz ?

Tek kaynak google :) Google aramak istedigini iyi bilenler icin essiz bir kaynak. POST veya GET methodlarini arastirarak ise baslayabilirsin. Daha sonra 3pay in sayfana post edecegi verileri ve senin ona post etmen gereken verileri ogrenmelisin.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tek kaynak google :) Google aramak istedigini iyi bilenler icin essiz bir kaynak. POST veya GET methodlarini arastirarak ise baslayabilirsin. Daha sonra 3pay in sayfana post edecegi verileri ve senin ona post etmen gereken verileri ogrenmelisin.
şu an elimde 3Pay paneli var Demo ürün oluşturup bir göz atayım o zaman...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Öğeyi denetle (F12) ile kodları alıp sitemize naklediyoruz ve final A:DASD:SA