[İstek] Market

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumda Benim Abilitylerimin Hiçbiri Yok Uydurma. PVP'De blok görmedim diyor yine boş konuşuyorsun zaten faction açıyorum yeni bir sunucu yani bence bilmediğin her konuya atlama.
İlk Öncelikle Senin ki Olduğunu Söyledim mi ?
Boş Konuşmak ? Bilmediğim Konu ? Faction olduğunu belirmemişsin ayrıca
pvp malzemeleri olucak girince pvp malzemeleri cıkıcak onlardan alıncak
Burada PvP İtemleri İstemişsin Yazık Vallaha Açtığın Konuyu Bari Takip Et Neyse Uzatmak İstemiyorum Bundan Sonrası Uyarıya Gidiyor. Madem Hazır Skript Var Neden Burda Tekrar İstiyorsun ? Ayrıca Ability Skriptini Yazıyorsun Ama Market Skriptinin Buglarını Halledemiyorsun. Sende Haklısın Tabi.

Ayrıca Abilitiy Skript'i İçin:
https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-hg-abilities-benzeri-skript.342962/

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Öncelikle Senin ki Olduğunu Söyledim mi ?
Boş Konuşmak ? Bilmediğim Konu ? Faction olduğunu belirmemişsin ayrıca

Burada PvP İtemleri İstemişsin Yazık Vallaha Açtığın Konuyu Bari Takip Et Neyse Uzatmak İstemiyorum Bundan Sonrası Uyarıya Gidiyor. Madem Hazır Skript Var Neden Burda Tekrar İstiyorsun ? Ayrıca Ability Skriptini Yazıyorsun Ama Market Skriptinin Buglarını Halledemiyorsun. Sende Haklısın Tabi.

Ayrıca Abilitiy Skript'i İçin:
https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-hg-abilities-benzeri-skript.342962/
1.si Adam Benim Ability'lerimi İstemiş Ve Benim Abilitylerim Bunlar Değil Ve Bu Kadar Az Değil 63 Tane Ve Abilitylerden 1-2 Tane Kodladıktan Sonra Digerleri Çok Kolay Market Kadar Karışık Değil Az Satırı Var zaten Örnek pvp malzemeleri demişim 2.defa oku bence :)

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Market Karşıkı mı ? Diğer Skriptleri Senin Yazdığını Sanmam Çünkü Skripte İlk Başlayanlar Bile İlk Olarak Market Kodluyor ? Ayrıca PvP Malzemesi Dediğinde İnsanların Faction Anlamaması Çok Saçma Demi ya. Ayrıca Market Çok mu Uzun ? Emin misin ? Gerçekten Skript Yazdığına İnanmamaya Başladım. (Eskidende İnanmıyordum ama Şimdi Hiç İnanmıyorum.) Sırf Çok Karışık ve Uzun Dedin Diye Kodlayacağım Bekle.

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Market Karşıkı mı ? Diğer Skriptleri Senin Yazdığını Sanmam Çünkü Skripte İlk Başlayanlar Bile İlk Olarak Market Kodluyor ? Ayrıca PvP Malzemesi Dediğinde İnsanların Faction Anlamaması Çok Saçma Demi ya. Ayrıca Market Çok mu Uzun ? Emin misin ? Gerçekten Skript Yazdığına İnanmamaya Başladım. (Eskidende İnanmıyordum ama Şimdi Hiç İnanmıyorum.) Sırf Çok Karışık ve Uzun Dedin Diye Kodlayacağım Bekle.
Şimdi Ben Zaten Bu Forumda Skript Kodluyorum demedim Sadece KitliHG İle İlgili Olanlardan Anlıyorum Ability DeathMatch Ve Bazı KitliHG Özellikleri Asla daha Önce KitliHG Harici Sunucu kurmadım 1 defa faction kurdum kısa bir süre sonra kapattım zaten ve 1 kitlihg abilitysi toplasan 5-6 satır ancak marketin tamamı gördüpün gibi 50-60 satıra benziyor (tahmini)

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi illaha sunucuna gelip tüm kitlihg sistemini mi ifşa edelim. (Yapıp paylaşalım?)
İstiyosan Yap ? Mani Olan Yok Zaten İsteyen İstediğini Yapabilir :)

5 Satır ? Dostum Sen Neyin Kafasındansın Komut Oluşturmak 2 Satır 3 Satır Ney Sen Nediyosun ?

Önk Bir Kod Atarmısın 5 Satırlık Skript Nedir ?
Kod:
on load:
    register new ability 20 name "ZehirliOkcu" description "Attigin Oklarla Adamlari Zehirlersin."

on damage:
    if attacker has ability 20:
        projectile is a arrow
        shooter is holding a bow
        chance of 100%:
            apply potion of poison 1 to victim for 4 seconds
        send "<green>Oyuncuyu<yellow> Zehirledin!" to attacker
on damage üstünü saymazsan 7 satır yapıyor daha azlarıda var ?

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstiyosan Yap ? Mani Olan Yok Zaten İsteyen İstediğini Yapabilir :)

Kod:
on load:
    register new ability 20 name "ZehirliOkcu" description "Attigin Oklarla Adamlari Zehirlersin."

on damage:
    if attacker has ability 20:
        projectile is a arrow
        shooter is holding a bow
        chance of 100%:
            apply potion of poison 1 to victim for 4 seconds
        send "<green>Oyuncuyu<yellow> Zehirledin!" to attacker
on damage üstünü saymazsan 7 satır yapıyor daha azlarıda var ?
Dostum Bunu Yapıp Marketi Yapamaman Mümkün Değil.