[Istek] Oyun Ici [Acil]

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Istegim Cok Basit.Hani Serverlerde Olur Ya.Oyuncu Oyuna Girince Bi Nota Muzik Sesi Cikar.Hatta Oyuncular Oyundan Cikincada.Acikcasi Cogu Seyde Olur.O Plugini Istiyorum.Buyuk Serverlerde'de Var. @eklenti Ve @MiracOrsMirac Konuya Bakarsaniz.Goz Atarsaniz Sevinirim :)
Tesekkürler
Iyi Forumlar

iAtakanHD

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skriptte şöyle biliyorum telefondayım tabları sen yaparsın
on join:
[TAB]play raw sound "random.levelup" at player with pitch 1 volume 10
on quit:
[TAB]play raw sound "random.levelup" at player with pitch 1 volume 10
Denenmedi...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tesekkürler

Bu Arada :D
Fazla Konu Acmamak Icin
Warp Arsalarda Pvp Acik Yardim
Dostum seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama böyle küçük şeyleri bilmiyorsan malesef pek başarılı olmassın ayrıca pvp yi kapatmak için arsa dünyasına gidip "/mv set modify pvp false" komutunu gir.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama böyle küçük şeyleri bilmiyorsan malesef pek başarılı olmassın ayrıca pvp yi kapatmak için arsa dünyasına gidip "/mv set modify pvp false" komutunu gir.
sen doğduğunda okuma yazma biliyor muydun? kimse bilmiyordu o zaman kimse başarılı olamaz, bazıları sorarak öğrenir bazıları araştırarak.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen doğduğunda okuma yazma biliyor muydun? kimse bilmiyordu o zaman kimse başarılı olamaz, bazıları sorarak öğrenir bazıları araştırarak.
Sen şimdi benim dediğimi anlamadın sanırım ben arkadaşa kendine misal bir kılavuz oluşturmasını önerdim önemli kodları toparlaması için zaten sorunuda açıkladım amaç ne yani bana cevap vererek ?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen şimdi benim dediğimi anlamadın sanırım ben arkadaşa kendine misal bir kılavuz oluşturmasını önerdim önemli kodları toparlaması için zaten sorunuda açıkladım amaç ne yani bana cevap vererek ?

Dostum seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama böyle küçük şeyleri bilmiyorsan malesef pek başarılı olmassın
bunu dediğin için dedim.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sayin @Kronik2143 Bazi Seyleri Bilmem Kotu Bir Server Sahibi Oldugumu Gostermez.Simdi Sen Nereden Biliyorsun Benim Iyi Sunucu Sahibi Olmadigimi?