İstek Script

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kredim gözükmüyorki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1434020405,1434020299][/DOUBLEPOST]
Böyle Yapınca Kredim Gözüküyor Ama isim çıkmıyor <Nonenin> kredisi 15 yazıyo[DOUBLEPOST=1434021938][/DOUBLEPOST]
Öyle yazınca bir şey çıkmaz zaten /adminmodu sifirla isim yaz sonra kredi yaz kredin sıfır olur kendine kredi ekle dene işte :?
/kredi bak yazınca <none> çıkıyor /kredi bak nick yazınca düzeliyor oyuncular başkalarının kredilerine bakamasın ve atıyorum kendime 5kredi verdiğim zaman bütün oyunculardada 5kredi oluyor

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kredim gözükmüyorki
[DOUBLEPOST=1434020405,1434020299][/DOUBLEPOST]
Böyle Yapınca Kredim Gözüküyor Ama isim çıkmıyor <Nonenin> kredisi 15 yazıyo[DOUBLEPOST=1434021938][/DOUBLEPOST]
/kredi bak yazınca <none> çıkıyor /kredi bak nick yazınca düzeliyor oyuncular başkalarının kredilerine bakamasın ve atıyorum kendime 5kredi verdiğim zaman bütün oyunculardada 5kredi oluyor
Bu sefer 0 sıkıntı

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- jackjapool hesabımdan Deneme Hesabıma kredi eklemeye çalışınca jackjapool hesabıma geliyor deneme hesabıma gelmiyor
2- /kredi bak DenemeTest1 yazıyorum o hesapda online şu anda jackjapool hesabımdan yazınca 180kredi gözüküyo Deneme hesabımdan yazıncada 0Kredi yazıyor
Sorunlar bunlar

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Kapanabilir Forumdan Birisi Çok Yardımcı oldu Teşekkürler [HASHTAG]#snkaan[/HASHTAG]