Öyle yazınca bir şey çıkmaz zaten /adminmodu sifirla isim yaz sonra kredi yaz kredin sıfır olur kendine kredi ekle dene işte :?TeamWiewer Varsa Ordan Yapablirmisin şimdide /adminmodu yazınca hiç bişe çıkmıyo
Öyle yazınca bir şey çıkmaz zaten /adminmodu sifirla isim yaz sonra kredi yaz kredin sıfır olur kendine kredi ekle dene işte :?TeamWiewer Varsa Ordan Yapablirmisin şimdide /adminmodu yazınca hiç bişe çıkmıyo
/kredi bak yazınca <none> çıkıyor /kredi bak nick yazınca düzeliyor oyuncular başkalarının kredilerine bakamasın ve atıyorum kendime 5kredi verdiğim zaman bütün oyunculardada 5kredi oluyorÖyle yazınca bir şey çıkmaz zaten /adminmodu sifirla isim yaz sonra kredi yaz kredin sıfır olur kendine kredi ekle dene işte :?
Bu sefer 0 sıkıntıKredim gözükmüyorkiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1434020405,1434020299][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Böyle Yapınca Kredim Gözüküyor Ama isim çıkmıyor <Nonenin> kredisi 15 yazıyo[DOUBLEPOST=1434021938][/DOUBLEPOST]
/kredi bak yazınca <none> çıkıyor /kredi bak nick yazınca düzeliyor oyuncular başkalarının kredilerine bakamasın ve atıyorum kendime 5kredi verdiğim zaman bütün oyunculardada 5kredi oluyor
deniyeceğim[DOUBLEPOST=1434026508,1434026112][/DOUBLEPOST]yine sorunlar var 9error var adminmodu çalışmıyorBu sefer 0 sıkıntı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Admin modunun sonuna yine 2 nokta koydeniyeceğim[DOUBLEPOST=1434026508,1434026112][/DOUBLEPOST]yine sorunlar var 9error var adminmodu çalışmıyor
Öyle bir oyuncu olmadığı için öyle gösteriyor1hata veriyor ve tüm oyuncularda aynı kredi gösteriyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.