[İSTEK] Sıradan bir paket.

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki gibi biri suyun içine girince sadece kişiye "şu an yüzüyorsun!" gibi şeyler söylecek skriptler varmı? atarsanız sevinirim.

PuyImCowLeyN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript destek bölümün'e aç veya skript bölümüne lütfen.

kdflşgjdfopgjdfğh

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunu Skript destek bölümün'e açarsan yardımcı olurlar tabi böyle bi' skript yazılabiliyorsa. :)

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SELAMÜN ALEYKÜM
Buna Benzer Konular Var Örnek: Yataga Tıklayınca Kalkıyosun Gibi o Konulardaki Yararlanarak Kendin kodluyabilirsin
Not:Suya Girelken Öle Bisey Olursa Sunucunda Spam Veya Bug Olabilir. Bug Söle Örnek Biri Suya Girelken Sohbette Nick Suya Giriyor Yaza yaza Suda Habile Zıplarsa Mesaj Arka Arka Olur.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
SELAMÜN ALEYKÜM
Buna Benzer Konular Var Örnek: Yataga Tıklayınca Kalkıyosun Gibi o Konulardaki Yararlanarak Kendin kodluyabilirsin
Not:Suya Girelken Öle Bisey Olursa Sunucunda Spam Veya Bug Olabilir. Bug Söle Örnek Biri Suya Girelken Sohbette Nick Suya Giriyor Yaza yaza Suda Habile Zıplarsa Mesaj Arka Arka Olur.
Konu Skript bölümünde olmadığından kodlamasını atıcaktım fakat cooldown olayını beceremediğim icin atmadım. Suya girince sürekli mesaj göstericek ve hos olmaz, yalnız mesajı zaten oyuncuya göstericeğinden spam/bug olmaz(cooldown olursa oyuncuya spam olmaz).

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SELAMÜN ALEYKÜM
Zadece Oyuncuda Belirlenirse Anlamı Kalmazki. Oyuncu Zaten Suya Atladıgını Bilir. Ama Söle Bisey Buldum Suya Atladıgında Zıplasa bile Sudan Karaya Geçene Dek Mesaj Gelmemesi Olabilir.