[Istek-skript]parali item sistemi [Tabela destekli]

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya chestshop ile bir şey yapılıyodu itemi istediğin gibi değiştirebiliyordun. Olmazsa yani bulamazsan belki yaparım pluginini

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dogru komut ulan set ve add diye bir şey var set direk parayı ona seçer add para ekler. sen tam olarak ne yazdıgını ve hangi plugini kullandıgını yaz
set mi saçmalama adamın parasını setlicenmi :D adam 10 elma alıyor konsoldan komut yolla /money set %player% 10000 adamın 5 tlsi var 10000 olacak[DOUBLEPOST=1425746975,1425746929][/DOUBLEPOST]
Ya chestshop ile bir şey yapılıyodu itemi istediğin gibi değiştirebiliyordun. Olmazsa yani bulamazsan belki yaparım pluginini
signshop dene cheste ne koyarsan ondan satıyorsun iconomy ilede uyumlu 1.7.9 da denedim ben

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
düzelttim
/money take %player% 5000
Dostum yanlış yapıyorsun. /money take %player% 5000 yaparsan adamın 5000 parasını alırsın bu durumda adamın parası -ye girmesi gayet normal. Sen onu kendin ayarlıcaksın para 0 seçiceksin. Plugin ayarlarında paranın -ye girmesini engelleme var
Ben size setleyin demedim.
Set yaparsan adamın kaç parası olduğunu nerdwn bilcen??
If money is greater than 9999

EDIT: örnek elma alıcak elmanın parası 10 If money is greater than 10: give apple
else: Paranız yok bu kadar basit.