command /spawnyap:
trigger:
add block above target block to {esyaspawn::*}
command /sil:
trigger:
delete {esyaspawn::*}
every 60 seconds:
loop {esyaspawn::*}:
drop 1 gold nugget at location of loop-value
#Değişkeni atadıktan sonra alttaki satırları silin.
on break:
set {_ahmet} to block
set {_temp::*} to {esyaspawn::*}
clear {esyaspawn::*}
loop {_temp::*}:
loop-value is not {_ahmet}:
add loop-value to {list::*}
on place:
if player is op:
add block to {esyaspawn::*}
Yapılabilir. gold nugget kısmını demirle değişmelisin.
Kod:command /spawnyap: trigger: add block above target block to {esyaspawn::*} command /sil: trigger: delete {esyaspawn::*} every 60 seconds: loop {esyaspawn::*}: drop 1 gold nugget at location of loop-value #Değişkeni atadıktan sonra alttaki satırları silin. on break: set {_ahmet} to block set {_temp::*} to {esyaspawn::*} clear {esyaspawn::*} loop {_temp::*}: loop-value is not {_ahmet}: add loop-value to {list::*} on place: if player is op: add block to {esyaspawn::*}
Yapılabilir. gold nugget kısmını demirle değişmelisin.
Kod:command /spawnyap: trigger: add block above target block to {esyaspawn::*} command /sil: trigger: delete {esyaspawn::*} every 60 seconds: loop {esyaspawn::*}: drop 1 gold nugget at location of loop-value #Değişkeni atadıktan sonra alttaki satırları silin. on break: set {_ahmet} to block set {_temp::*} to {esyaspawn::*} clear {esyaspawn::*} loop {_temp::*}: loop-value is not {_ahmet}: add loop-value to {list::*} on place: if player is op: add block to {esyaspawn::*}
Ne demek aynısı kendim yazdım bu skripti.@QuekTheLEResmen seninkinin aynısı
Skriptte bildiğim kadarıyla sadece mob spawner(zombi,tavuk,domuz vb.) yapılabiliyor. Ancak konsoldan komutla spawner oluşturulabiliyorsa, skripte uyarlayabilirim. Konsol komutlarını bilmiyorum.Abi Olmadi Bak Şöle Bişi Yapmamiz lazim![]()
İçinde Demir Olan Bir Spawner Yani içinden IronGolem Değilde Demir Çıkıcak
Abi Olmadi Bak Şöle Bişi Yapmamiz lazim![]()
İçinde Demir Olan Bir Spawner Yani içinden IronGolem Değilde Demir Çıkıcak
Ne demek aynısı kendim yazdım bu skripti.
Skriptte bildiğim kadarıyla sadece mob spawner(zombi,tavuk,domuz vb.) yapılabiliyor. Ancak konsoldan komutla spawner oluşturulabiliyorsa, skripte uyarlayabilirim. Konsol komutlarını bilmiyorum.
UnioCraft'daBenim skyblock sunucumdada böle bir şey vardı onu kastetmiş.
Bende spawneri yapamadım demir bloktan doğuyor.
Bu demir spawneri nerde gördün ?
UnioCraft'da
Hayır yok. Skriptte sadece mob spawnerlar var çünkü aliases dosyasında belirtilmemiş. Skriptle yapabilmek için konsol komutuyla birleştirmek gerekiyor.Benim bildiğim komut bloğu ile her spawnerı yapabiliyoduk fakat ben yapamıyodum bu yüzden mcedit ile yapıyodum.
Skriptlede yapmanın bir yolu vardır elbet.
Hayır yok. Skriptte sadece mob spawnerlar var çünkü aliases dosyasında belirtilmemiş. Skriptle yapabilmek için konsol komutuyla birleştirmek gerekiyor.
Skript ile mob spawnerin NBT sine gerekli ayar çekilerek yapılabilir.
Skriptin yardımcı olmasına imkansız demiyorum ancak skriptin şuanki halinde tamamen skriptle oluşturulması imkansız. Mob spawner düzenlenmiyor skriptte. İçini dışını biliyorum çünkü. Blueeyes'in dediği gibi skripte düzenleme yapmanız lazım veya update gelmesini beklemelisiniz. Yani sadece skriptle yapacak birini ararsanız boşuna beklemiş olursunuz. Konsol komutunu paylaşsa biri gerisini halledebilirim skript ile.İmkansız diye birsey yoktur
on place of a diamond block:
set {someVariable} to name of held item of player
{someVariable} is "&6&lElmas Spawner"
set {_x} to x coord of event-location
set {_y} to y coord of event-location
set {_z} to z coord of event-location
make player execute command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,Delay:1,SpawnData:{Item:{id:""diamond"",Count:1},PickupDelay:1}}"#Buraya as op ekler iseniz oyuncularda koyabilir. Wildskript gerektirir.
send "&bElmas spawnerini basari ile koydun!"
command /madenspawner <text>:
trigger:
arg-1 is "elmas":
give a diamond block named "&6&lElmas Spawner" to player
Teşekkürler. Bu arada wildskriptsiz de çalışması gerekmiyor mu? Wildskripte özel bir komut göremedim.Kod:on place of a diamond block: set {someVariable} to name of held item of player {someVariable} is "&6&lElmas Spawner" set {_x} to x coord of event-location set {_y} to y coord of event-location set {_z} to z coord of event-location make player execute command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,Delay:1,SpawnData:{Item:{id:""diamond"",Count:1},PickupDelay:1}}"#Buraya as op ekler iseniz oyuncularda koyabilir. Wildskript gerektirir. send "&bElmas spawnerini basari ile koydun!" command /madenspawner <text>: trigger: arg-1 is "elmas": give a diamond block named "&6&lElmas Spawner" to player