[İstek] Skript

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /elmasver <player>:
    permission: perm
    trigger:
        if command sender is console:
            give a diamond block named "&b&lElmas Spawneri" to arg 1
            send "&aTebrikler! &bElmas spawner satın alma başarılı!" to arg 1
        else:
            give a diamond block named "&b&lElmas Spawneri" to arg 1
            send "&a%arg 1% &3adlı oyuncuya elmas spawneri yolladın!" to player
            send "&aTebrikler! &bElmas spawner satın alma başarılı!" to arg 1
denermisin?

bu arada hata gelmemiş.
merhaba halletim fakat şu an skript bir anda bozulldu çalışmıyor hatada vermiyor lütfen baştan yazalım olmuyıor

HCKaans

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
#Buraya as op ekler iseniz oyuncularda koyabilir. Wildskript gerektirir
Yazmışında Böyle Yapsan Tüm Oyuncular Kullanabilir :)
execute console command "/execute %player% %{_x}% %{_y}% %{_z}% setblock - - - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:iron_ingot,Count:1}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"

utsukushihito

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yapması mümkün, bizzat kendim yaptım yalnız skript ile değil eklenti ile yaptım ama sizde methodu okuyarak skripte uyarlıyabilirsiniz @Blueyescat in dediği şekilde nbt kullanrak yapmanız gerekiyor;
Java:
itemstack.setString("id","Item");
itemstack.set("Item", itemStackTag);
nbtTileEntity.set("SpawnData",itemstack);
nbtTileEntity.setShort("SpawnCount", (short)ist.getCount());
nbtTileEntity.setInt("MinSpawnDelay", ist.getMindelay()*20);
nbtTileEntity.setInt("MaxSpawnDelay", ist.getMaxdelay()*20);
nbtTileEntity.setShort("SpawnRange",(short)ist.getRange());
nbtTileEntity.setShort("RequiredPlayerRange", (short)ist.getRequiredrange());
sadece önemli kısımları bunlar, nbt de neleri değiştirmeniz gerektiği ile alakalı, yalnız bu 1.12 için lan nbt her sürümde farklılık gösterir nbtler ona göre diğer sürümlerde nbt şeklini aratmalısınız wiki pediadan sağlıklı bi şekilde bulabilirsiniz.

öncelikle koyacağınız itemstack ı yani skriptte sanırım item olarak geçiyor onun id değişkenini Item olarak ayarlayın ardından mob spawner a gelin, SpawnData yı o itemstack yapın diğer ayarlar gereksiz onları yapmasanızda olur, yalnız bi önemli uyarıda bulunıyım item give yaparak verip sonra yere tıklatırsanız işe yaramaz eski pig e geri döner, bunun çözümü bloğu koyduktan sonra değiştirmek yani bu işlemi block place eventi içinde yapmanız gerekiyor