Ufak bir değişiklik ile halledilir.
Kod:
command:
send "&9%sender% &fisimli oyuncu &a/%full command%&r komutunu kullandı." to ops
Command sender console ise %sender% = CONSOLE
Canım exp ile de argüman sorununu hallederiz.
Orada örnek verdim, yoksa ikimizde bunların ufak sorunlar olduklarını ve kolayca çözülebileceklerini biliyoruz. Bilmediğimizden değil çabuk olsun diye yada unuttuğumuz için direk yazıp atıyoruz, kendimizden emin olduğumuz için denemiyoruz bile. Ben senin koduna sadece önerme yaptım ve full command daha sağlıklıdır dedim fakat sen direk saçmalık diyorsun ve ortaya kodun çalışmasında bir engel oluşturmayacak nedenler atıyorsun. Sen iki satır kod yazmışsın, ben kalkıpta niye komut ile listeye eklemeli çıkarmalı baştan kod yazayım, örneği yazdım attım kendine göre düzenler, değiştirir, geliştirir beni ilgilendirmez. Bir sorun çıkarsada atar yardımcı oluruz. Ben bugüne kadar herşeyi kendim yaptım kendim öğrendim bırakta birazda kendileri yapsınlar herşeyi en baştan optimizeli sorunsuz yapar zaman harcar yüz verir isen onlar ne yapacak? sonra da diyorsunuz ki insan bir teşekkür eder, böyle skript konuları diye açılıyor, insanlar skript kadar basit bir şeyi neden öğrenemiyor falan filan.
Ek: Hala arkadaşın istediği "bazı kişilere" gönderme olayını karşılamıyor. Benim kodumu yanlış buluyorsan yenisini yapıp atmakta özgürsün. Alıntılayıp sırf laf sokmak için baştan kod yazıp atmayıda unutma haa. Altınada buyur oldumu falan yazarsın. Ben artık konuyu kapatıp konudan uzaklaşmaktayım çünkü daha önemli işlerim mevcut.